Til toppen

Haglöfs

Sorter etter:

Haglöfs Maze Beanie Fjell Green 1-Size

En perfekt lue laget til hverdagsbruk og designet for å passe omtrent alle. Den er myk, har en stilren design og gir deg varme og komfort hele dagen. Brettet for litt ekstra varme, laget av mykt og elastisk akrylmateriale og med enkel stil. Det er bare å ta den på.
1184-106086

Haglöfs Lava 50 Light Maroon Red 1-Size

En pålitelig bag med masse plass og flere bæremuligheter. Med et stort hovedrom, en innvendig dokumentlomme med glidelås og enda et rom med glidelås som fungerer som en lomme du kan lagre bagen i. Med komfortable, justerbare skulderremmer, bærehåndtak og løftehåndtak.
1184-103773

Haglöfs Musca -26 Midnight Blue/Mint 175L

En varm og allsidig sovepose som er utstyrt med alle funksjonene du trenger for en god natts søvn ute i friluft. Den er konstruert for å være ekstra varm rundt bryst og føtter, og den sitter tettere rundt skuldrene for å gi en mer skreddersydd form for kvinner eller smalere kropper. Et bredt utvalg temperaturnivåer er tilgjengelig. Soveposen er fylt med Haglöf's eget, avanserte og høytytende syntetiske Tri-Fusion-fyll, som tilbyr utmerket isoleringsevne med en lav vekt.
1184-103808

Haglöfs Barrier Neo Jacket Men Slate

En barrierejakke med syntetisk isolasjon og miljøvennlig DWR-behandling for varme og værbeskyttelse. Isolasjonen virker briljant, men er lav, slik at jakten lyser og er super pakket. Perfekt som et lag eller slitt på egen hånd under et bredt spekter av friluftsaktiviteter.
1184-104432-M

Haglöfs Barrier Neo Hood Women Brick Red

En allsidig og værbestandig hettejakke med syntetisk isolasjon – gjør den både varm og pakkbar. Dette er et rent designet plagg, utstyrt med alle de viktigste funksjonene, beskyttende og perfekt for lagring. Ideelt for et bredt spekter av friluftsaktiviteter.
1184-104475-M

Haglöfs Näs Down Jacket Men Tarn Blue

Haglöfs Näs Down Jacket Men Tarn Blue
1184-105134-M

Haglöfs Näs Down Jacket Women Tarn Blue

Haglöfs Näs Down Jacket Women Tarn Blue
1184-105153-M

Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant Men True Black

En allsidig og solid isolert bukse med middels vekt til vinterturer. Slitesterkt materiale og fluorkarbonfri DWR-behandling kombineres for å beskytte plagget og brukeren mot både hindringer og elementer. Solid konstruksjon med masse plass til å lagre de viktigste tingene dine, og formsydd for å følge bevegelsene dine.
1184-105297-M

Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant Women True Black

Denne isolerte buksen med middels vekt er slitesterk, pålitelig og beskyttende. Den er konstruert med solid polyamidmateriale for å gi god beskyttelse i utfordrende miljøer, og er behandlet med fluorkarbonfri DWR for å avvise elementene. Ergonomisk mønstret og formsydd for å la deg bevege deg elegant og med letthet.
1184-105305-M

Haglöfs Bield Down Hood Men Tarn Blue

Varm og god dunjakke. Perfekt for utendørsaktiviteter i villmarken – eller for å bruke hele dagen på hverdagseventyr.
1184-105737-M

Haglöfs Mojo Down Hood Men Storm Blue/Tarn Blue

Haglöfs Mojo Down Hood Men Storm Blue/Tarn Blue
1184-106120-M

Haglöfs Ebeko True Black 1-Size

Enkel, smart bæreveske til daglig bruk: bytt den opp, og den dobler også som en ryggsekk. Helt justerbare skulderstropper for komfort og bekvemmelighet. Inneholder en intern organisator lommesystem.
1184-106955