Til toppen

Tohånds fluestenger

Sorter etter:

Guideline LPX Chrome Tohånds

LPX Chrome Doublehand er superlette tohåndsstenger med en helt ny type aksjon som kobler deg på i kastet på en helt ny måte. C.A.P M4.0 teknologi leverer ultralette klinger med suveren stabilitet og responsivitet.
1815-100114-M

Guideline LPX Chrome Switch

LPX Chrome Switch er superlette tohåndsstenger med en helt ny type aksjon som kobler deg på i kastet på en helt ny måte. C.A.P M4.0 teknologi leverer ultralette klinger med suveren stabilitet og responsivitet.
1815-100113-M

Guideline Stoked DH

Guideline Stoked tohånds fluestenger er innstegsmodellen som tar dette nivået til nye høyder takket være topp moderne produksjonsteknologi og betydelige miljøhensyn i valg av komponenter og selve produksjonsprosessen.
gui105844-M

Guideline Stoked Switch

Guideline Stoked Switch setter en ny standard for fluestenger i dette segmentet med miljøvennlige komponenter og det siste innen materialer og produksjonsteknikk.
gui105841-M

Guideline Elevation T-PAC DH / Switch

Guideline Elevation T-Pac er superlette 6-delte fluestenger med en jevn, medium rask aksjon, som er enkle å reise med. Produksjonen av denne stangserien er bærekraftig med miljøvennlige komponenter.
gui105834-M

Guideline NT8 4-delt Tohånds

NT8 er det ypperste innen Guideline fluestenger. Siste generasjons IM8-T46 High Tensile Karbon med Nano Silica forsterkningsteknologi. Premium kork, lette i vekt, sterke klinger, medium/rask aksjon og fantastisk tilbakeslagshastighet.
gui104516-M