Til toppen

Hansker

Sorter

Pinewood Småland Hunter Ext Fleece Glove Brown/Suede

Jakthanske med vind- og vanntett membran, teipede sømmer og gummiert håndflate som gir ekstra godt grep. Perfekt til høstens regnfulle dager i skogen.
1178-109167-M

Pinewood Hunter Pro Mitten Moss Green

Gjennomtenkt vott med magnetisk åpning for fingrene som gjør at du raskt får ut fingrene og slipper å ta av deg votten, for eksempel når du skal skyte eller ta fisken av kroken.
1178-109171-M

Pinewood Furudal Hunter Glove Orange/Black

Vindtett jakthanske i stretch-materiale for ekstra bevegelsesfrihet, med ekte skinn og touch-funksjon på pekefingeren, slik at du smidig kan bruke smarttelefonen uten å ta av deg hansken.
1178-109162-M

Pinewood Furudal Hunter Glove MossGreen/Black

Vindtett jakthanske i stretch-materiale for ekstra bevegelsesfrihet, med ekte skinn og touch-funksjon på pekefingeren, slik at du smidig kan bruke smarttelefonen uten å ta av deg hansken.
1178-109156-M

Chevalier Scale Neoprene Gloves

Hansker av neopren – Elastiske – Vannavvisende & Hurtigtørkende
1385-102292-M

Chevalier Light Shooting Gloves

Dette er en lett og velsittende skytehanske i stretchmateriale med forsterkede deler på innersiden og fingrene. En hanske som gir deg et veldig godt grep.
1385-102048-M

Heat Experience All Mountain Varmevott

Heat Experience Batteridrevne All Mountain Varmevotter er det perfekte produktet for deg som elsker kalde omgivelser men er lei av kalde fingre, disse vottene holder deg varm selv på de kaldeste dagene.
bmoHEPS00010-M

Heat Experience All Mountain Hansker

Heat Experience Batteridrevne All Mountain Varmehansker er det perfekte produktet for deg som elsker kalde omgivelser men er lei av kalde fingre, disse hanskene holder deg varm selv på de kaldeste dagen
bmoHEPS00004-M

Heat Experience Jaktvotter

Jaktvotten er spesiallaget for deg som vil ha upåvirket kontakt mellom hånd og børse, selv i kalde forhold.
bmoHEHS00034-M