Til toppen

Beretta

Beretta er en av de lengstlevende merkevarene vi har i vår våpenhistorie som fortsatt drives den dag i dag. Den italienske familien Beretta har i nyere tid kombinert sin lange historie med fremveksten av teknologi, organisering og har med det kunne utvikle en bredere produktlinje. Dette har igjen ført til en forbedring i kravene som stilles til våpenproduksjon på det globale markedet. 

Vi må helt tilbake til tidlig 1500-tall for å finne de første registrerte betalingene for 185 arquebus rifleløp som ble solgt til Arsenal of Venice. Dette var begynnelsen på det som senere skulle bli en merkevare som vokser videre inn i flere århundrer. Beretta-produkter ble den gangen valgt på grunn av deres dyktighet og gode løp. Av den grunn ble Beretta-navnet synonymt med kvalitet, godt design, konstruksjon og ytelse. Ord som ble spredt over de Italienske grensene og har fulgt merkevaren Beretta i generasjoner. 

Gjennom 1800-tallet reiste Pietro Antonio Beretta over hele Italia, på tross av konstant krig og utenlandsk herredømme, for å demonstrere kvaliteten på produktene og samlet med seg ordre. Dette fortsatte videre med sønnen Giuseppe som førte med seg internasjonal distribusjon. Gjennom 1900-tallet kom en større utvikling og mer moderne produksjonsmetoder. Sammen med deres moderne våpenprodusent-anlegg og en rekke patenter på de forskjellige mekanismene ble Beretta etablert som Italias første våpenprodusent. Dette var med på å sikre en større internasjonal karakter hvor mange land i Europa og i USA handlet Beretta-produkter. 

Du kan kjøpe Beretta i våre butikker, se butikkoversikten for å finne din nærmeste Jaktiabutikk.