Til toppen

Fiskejakker

Vi har et flott utvalg fiskejakker til en hver smak, for både kvinner og menn, på nett og i butikk. Det er viktig å velge riktig jakke på fisketur for å holde varmen, beskytte mot vind og vær og som har riktige egenskaper og funksjonalitet for turen. Vi fører kun fiskejakker av høy kvalitet fra merke som vi har testet og hos oss finner du blant annet Simms, Guideline og FHM.

Trenger du hjelp med å velge riktig fiskejakke? Kontakt oss i dag?

Sorter

Guideline ULBC Tactical Jacket

ULBC Tactical Jacket er den ultimate lettvektsjakken med en bevegelsesfrihet skapt for fluekasting. Den er myggsikker, vindtett og har gode pusteegenskaper. Et ideelt plagg for varierte friluftsaktiviteter og fisketurer.
1815-100388-M

Guideline Loft Jacket

Guideline Loft Jacket er et ideelt plagg for hele fiskesesongen. Den er dessuten en ypperlig fritidsjakke. Jakken har svært lavt pakkvolum og kan pakkes sammen i innerlommen for minimalt volum når du er på tur.
gui105277-M

Guideline Loft Vest

Perfekt som mellom- eller ytterlag hver dag hele året og burde virkelig være i alles garderobe. Dette er et "Clean-All-The-Way"-produkt takket være resirkulerte materialer, PFAS-frie DWR og bluesign®-godkjente stoffer.
1815-100433-M

Kinetic Hybrid Jacket Dark Navy

Tilbudet gjelder kun på jaktia.no og Jaktia Jessheim
1181-103580-M

Kinetic Hybrid Vest Dark Olive

Tilbudet gjelder kun på jaktia.no og Jaktia Jessheim
1181-103601-M

Kinetic Hybrid Vest Dark Navy

Tilbudet gjelder kun på jaktia.no og Jaktia Jessheim
1181-103594-M