Til toppen

Våpenskap

Hos Jaktia finner du kun FG godkjente våpenskap. Sørg for at haglen, riflen og andre våpen står trygt oppbevart hjemme. Vi fører kun merker av høy kvalitet, som for eksempel våpenskap fra Raufoss.

Etter norsk lovgiving skal alle våpen være innelåst i et FG godkjent våpenskap – dette er helt uavhengig av hvor mange våpen du eier. Du finner det ideelle våpenskapet hos oss, uansett hvilket våpen du skal oppbevare.

Skapene våre er utstyrt med skånsomme og justerbare våpenholdere som passer til både rifler, hagler, håndvåpen og luftvåpen. På mange av våpenskapene er det også romslige dørkassetter for oppbevaring av ammunisjon og annet tilleggsutstyr. Samtlige av våre våpenskap er også lagt opp for å kunne boltes fast.

Våre våpenskap er blant markedets mest populære skap for både privat- og bedriftsmarkedet. Som Norges største nettbutikk for jakt får du alltid konkurransedyktige priser fra oss når du skal kjøpe våpenskap.

Hvorfor kjøpe våpenskap hos oss?

  • Anerkjente og godkjente produkter
  • Norges største butikkjede for jakt- og friluftsutstyr med butikker fra sør til nord
  • Gratis support og kundeservice
  • Kontaktbutikk-produkt: Raufoss sine beste fraktsatser som gjelder

Dette er viktig å tenke på før du kjøper et våpenskap

Hvilke(t) våpen skal du oppbevare: Skal du oppbevare håndvåpen eller våpendeler trenger du ikke et våpenskap for lange løp. De minste våpenskapene vi fører tar liten plass, veier lite og gjør nytten for de aller fleste. Majoriteten av våre kunder velger Raufoss Safehouse sitt skap. 

Vektgrense på 150KG: Alle våpenskap med egenvekt under 150KG må fastboltes for at FG godkjenningen skal være gjeldende. Alle skapene vi fører kommer klargjort for fastbolting med hull man kan sette inn skruer/bolter i. Dette gjelder bare for skap som er over 150KG.

Hvilken type lås: Et våpenskap er gjerne en engangsinvestering. Dette gjør det desto viktigere at du tenker over hvilken type lås du ønsker. En nøkkellås er lett å anvende, den er robust og også det rimeligste alternativet. Nedsiden er at du må ha kontroll på nøkkelen. Kodelås på den andre side er mer fleksibel fordi du da kan skifte kode når det passer deg og også gi tilgang til andre. Denne er også en dyrere løsning.

Sorter

Raufoss Premium 6

Stort kvalitetsskap med god plass til tilbehør
rau733103

Raufoss Premium 16

I tillegg til å få plass til inntil 16 våpen er det også god plass til ammunisjon, våpen- og jaktutstyr.
rau735103

Raufoss Safehouse

Plasseringsvennlig og kompakt våpenskap for innlåsing av håndvåpen og vitale våpendeler. Prisbelønt av Norsk Designråd. Utviklet og produsert i Norge med god kvalitet og høy sikkerhet (FG- godkjent).
rau714141

Raufoss Basic 6

Raufoss Basic 6 er et romslig våpenskap for inntil 6 våpen som dekker de fleste sikringsbehov. Våpenskapet er lakkert i en elegant svartfarge.
rau721105