Til toppen

Tur og Fjellsko

Turstøvler er et viktig utstyr for alle friluftsentusiaster. Uansett om du tar fatt på en utfordrende fjelltur eller en avslappet spasertur gjennom skogen, er et par gode turstøvler avgjørende.

Når du kjøper turstøvler er det viktig å se etter noen kjennetegn. Først og fremst vil du ha en sko som gir godt grep på ulike overflater. Gode turstøvler har grov struktur i sålen og er ofte utstyrt med vibram såler som gir ekstra godt grep. At skoene er vanntette og har gode pusteegenskaper er også et must.

Holdbarhet er en annet viktig faktor å vurdere. Turstøvler får mye juling, så du vil ha et par som tåler belastningen av ulent terreng.

Komfort er også viktig, spesielt hvis du skal være på føttene i lang tid. Se etter sko med polstrede innleggssåler og en støttende, behagelig passform. God ankelstøtte er også en kritisk faktor for de som skal bære tungt.

Et par gode turstøvler er kanskje det viktigste plagget man investerer i. Ikke bare hjelper de deg å håndtere alle terreng, men de gir også føttene dine komfort og støtte gjennom hele turen.

Sorter

Alfa Bever Extreme Advance GTX Classic

Jaktstøvel tilpasset den tøffeste bruken med god stabilitet, høy slitestyrke, godt grep og reparerbarhet. Perfekt for tung oppakning og ulendt terreng.
1375-100157-M

Alfa Bever Perform GTX Dame Black

Allround hiking- og jaktstøvel til dame
alf5495124010360-M

Alfa Bever Pro Advance 2.0 GTX Classic Brown

Stabil jaktstøvel for tung oppakning og bratte bakker.
alf5165112220380-M

Alfa Bregne A/P/S GTX Dame Black 36

Svært lett og slitesterk ankelhøy tursko som tilpasses din passform med BOA®-snøring. Skoen har suverent sålegrep og god demping.
1375-100066-M