Til toppen

Gensere

Sorter etter:

Chevailier Mainstone Fleece Cardigan Green

En jakke som passer både på jakt og på tur, og som garantert vil holde deg varm.
che5462GM-60-L-M

Chevailier Mainstone Fleece Cardigan Brown

En jakke som passer både på jakt og på tur, og som garantert vil holde deg varm.
che5462B-70-36W-M

Härkila Retrieve Insulated Cardigan Dark Warm Olive

Retrieve fôret kardigan er en lun kardigan i ullblanding med Thermo Poly Shield™-fôr i kroppen. Den egner seg derfor like godt som et varmt mellomlag som alene – som ytterlag – på litt mildere dager eller når du har gått deg varm.
out15010567808-M

Härkila Polar Fleece Willow Green

Härkila Polar-fleecejakken er en elastisk og varm fleecejakke med Polartec® Thermal Pro-fleece, radiolommer og glidelås hele veien ned. Den er velegnet som et varmt og mykt mellomlag i vinterhalvåret eller som ytterlag på litt mildere dager.
out13011472908-M

Härkila Kamko Rustique Clay/Hunting Green

Kamko 10 Year Anniversary-fleecejakken er laget i anledning tiårsjubileet for Härkilas mest populære fleecejakke. Jakken er vendbar, har mange praktiske lommer og er utstyrt med en GORE-TEX INFINIUMTM WINDSTOPPER®-membran, som gjør den 100 % vindtett. Den er velegnet som et varmt og mykt mellomlag i vinterhalvåret eller som ytterlag på litt mildere dager.
out13011382308-M

Härkila Kamko Fleece Brown/Red

Vendbar fleecejakke med vindtett og pustende GORE WINDSTOPPER®-membran, radiolomme og fire store lommer foran. I en godt synlig brun/rød fargekombinasjon og en mer diskré brun/svart versjon
out13010014608-M