Til toppen

Jaktiakortet

Jaktiakortet er det fordelaktige betalingsalternativet der du som kunde selv kan velge hvordan du vil betale. Kortet er helt kostnadsfritt og det påløper ingen årsavgifter. I tillegg får du bonus på alle innkjøpene du gjør.

Bra jaktutstyr kan være en stor investering, og det er ikke alltid man vil betale alt på en gang. Da er Jaktiakortet en smidig løsning. Med Jaktiakortet kan du utsette betalingen til neste måned, eller dele opp betalingen slik du vil. I tillegg får du bonus på alt du kjøper. Registrer deg her på jaktia.no eller i din Jaktia butikk.

FÅ BONUS PÅ ALT DU HANDLER!

Trofaste kunder skal belønnes, mener vi.

Med Jaktiakortet får du derfor bonus på alt du kjøper. I slutten av hver måned får du en bonussjekk basert på hvor mye du har handlet for. Alle kjøp hos Jaktia med kortet ditt er grunnlag for bonus. 1 krone = 1 poeng. Jo mer du handler – desto mer bonus får du. Din bonus utbetales i form av en bonussjekk som sendes ut sammen med kontoutskriften. Overstigende poeng som ikke når opp til neste bonusnivå spares inntil 6 måneder og danner grunnlag for en evt. ny bonusutbetaling når du handler mer og får flere poeng. Bonussjekken er gyldig i 6 måneder.

JAKTIAKORTET

  • Ingen årsavgift
  • 30-60 dagers fri kreditt
  • Opp til 12 måneder rentefritt
  • Velg betalingsalternativ selv

VIKTIG INFO VEDRØRENDE JAKTIAKORTET SOM BETALINGSMIDDEL PÅ JAKTIA.NO

"Covid-19 satte virkelig fart på Jaktia.no prosjektet, sammen med våre kunders tilbakemeldinger ang. manglende nettbutikk. Vi har derfor valgt å lansere siden noe tidligere enn først antatt. Vi lanserer siden vel vitende om at den ikke er 100% ferdig. Vi jobber med å integrere Jaktiakortet som betalingsløsning i nettbutikken, og forhåpentligvis vil denne være klar i løpet av få uker." - Kortet virker som vanlig i alle våre jaktia butikker.