Til toppen

Heat Experience Jaktvotter

Produktnummer: bmoHEHS00034-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Jaktvotten er spesiallaget for deg som vil ha upåvirket kontakt mellom hånd og børse, selv i kalde forhold.

En batterivarmet jaktvott med avtagbar hette! 

Heat Experience har tatt utgangspunkt i 4 sesonger med tilbakemeldinger på deres bestselgende jakthansker, og kan endelig introdusere den nye batteridrevne jaktvotten med avtagbar hette. Spesielt utviklet for dere som trenger full frihet for alle fingrene.

Jaktvotten har nemlig mulighet for å løfte av hetta, inkludert tommelen. Dette betyr  enkel betjening av våpen, magasin og andre fingernemme oppgaver. – Faktisk er denne teksten skrevet med begge vottene på. 

Når Heat Experience designet den avtagbare hetten lyttet de på tilbakemeldinger fra ivrige jegere, og derfor kan hetta festes med en trykknapp i plast for å holde hetta på plass og fingrene i åpen stilling. Nå slipper du med andre ord å bekymre deg for interferens med GPS og kompass! 

Inne i votten er fingrene beskyttet av en 3/4 innerhanske, for å holde snø ute av votten i åpen posisjon. 

For å hindre lyssjenanse er også knapp for justering av varmenivåer skjult under en flapp som også festes med knapp.  

I grepflaten finner du det kjente grepet fra jakthansken, «X-grip» silikon i sekskantmønster som sørger for godt grep på alle flater.  

Hansken er godt isolert med Thinsulate, der mesteparten er plassert på utsiden, for å ivareta et godt grep, samtidig som kulden holdes ute. Yttermaterialet er belagt med vannavvisende membran, som sørger for å holde både deg og isolasjonen tørr lengst mulig. 

Les mer +

Heat Experience All Mountain Hansker

Heat Experience Batteridrevne All Mountain Varmehansker er det perfekte produktet for deg som elsker kalde omgivelser men er lei av kalde fingre, disse hanskene holder deg varm selv på de kaldeste dagen
bmoHEPS00004-M

Heat Experience All Mountain Varmevott

Heat Experience Batteridrevne All Mountain Varmevotter er det perfekte produktet for deg som elsker kalde omgivelser men er lei av kalde fingre, disse vottene holder deg varm selv på de kaldeste dagene.
bmoHEPS00010-M