Til toppen

Umpqua Superpuppan Olive

Produktnummer: gui101235-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Superpuppan er Lennart Bergqvist's klassiker som også kalles puppan eller bare puppa. Fluemønsteret etterlikner en vårfluepuppe som har steget opp til overflaten og er på vei inn til land for å klekke. I utgangspunktet ble den laget for å fiskes som en tørrflue. Denne allsidige flua har vist seg å være god også når vårfluer klekker på eller under overflaten. Med andre ord: Multipurpose! Flua kan fisken stripefritt (dead drift), med forsiktige rykk eller la den ploge inn mot land når du fisker i elv som en ekte puppe. Er det svømmepupper på gang så hermer du etter originalen ellers så er det ofte lurt å fiske den stripefritt først da striping lett skremmer fisk som ikke er vant til det.

 

Vårfluer kommer i en rekke farger og størrelser, i tillegg bør du vurdere lysforhold og kontrast. Det er lurt å ha et godt utvalg av denne flua når du skal på elvefiske i juli og august. Må ha flue for elver som Rena og Glomma.


Tips for impregnering:

- Impregner hele flua. TMC Dry Magic er vår favoritt.
- Etter en fisk så skyll flua i vann, tørk med amodou og bruk TMC Dry Shake for å revitalisere. Deretter en ny runde med gel hvis flua ble misfarget av pulveret. 

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline