Til toppen

Strikemaster 24V Lite-Flite EZ Combo

Produktnummer: 1203-100070-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

NYHET: Strikemaster Lithium 24V
24 volts modellen av det desidert mest populære motoriserte isboret de siste årene.

Denne modellen med sin ekstremt sterke 24 volts elektriske motor med litium batteri er en lettere utgave av 40V modellen som på få år har tatt over for bensinmotorer. En motor som har lavere vekt, langt mindre støy, ingen bensin-lukt, er så godt som vedlikeholdsfri og har ingen problemer med å bore gjennom en hel spiral-lengde med is selv med 200mm spiraldiameter.

Motor: Digitalkontrollert børsteløs elektrisk motor som drives av et 24 volts 4 amperetimers litium ION batteri. Ekstremt kraftig og energieffektivt hvorav tester gjennomført med 1 lading har i snitt gjort ca 50 hull med 200mm spiral og ca 100 hull med 150mm spiral (30cm is)

Motoren er lett og sikker i bruk. Ergonomisk riktig arbeidsstilling gir god kontroll samt «dødmannsknapp» som hindrer at boret starter uten at det er tiltenkt (ekstra «spak» som må holdes inne før man trykker ned frem / tilbake knappen). Motoren er også utstyrt med 2-stk LED-lys som slår seg på automatisk når man skal begynne å bore noe som gjør boring i mørket enklere og tryggere.

Batteriet er utstyrt med 4 LED-indikatorer som viser batteristatus. Det er også innebygget sensorer som varsler dersom noe skulle være galt. For eksempel hvis batteriet har blitt kraftig nedkjølt og har for lav spenning så vil motoren si ifra ved å gi fra seg et lyd-signal. Dette er for å sikre at batteriet ikke tar skade. Hvis batteriet har for lav spenning så er det ikke verre enn å putte det i innerlomma i noen minutter.

Spiral:

Strikemaster Lite-Flite er en synettisk spiral med stålkrone som gjør dette til en ektra lett med fremdeles holdbar isbor-spiral.

Hvorfor Strikemaster Litium fremfor batteridrevet drill med isbor-adapter?

Først og fremst så har Strikemaster Litium en overlegen styrke. Kommersielle driller vil ikke kunne borre i nærheten like effektivt med en spiral særlig tykkere enn 150mm i diameter. Hvis du skal opp på 200mm spiraldiameter så vil batteridrevne driller ha store problemer når is-tykkelsen blir noe serlig dypere enn 35cm.

Strikemaster sine motorer har en lavere RPM ettersom de er designet for kun et formål. Fremfor å nærmest «frese» gjennom isen så bruker den kraft for å «skjære» seg gjennom isen. Dette gjør at det å bore hull både blir tryggere samt lang mer skånsomt for både spiral og skjær. Det er ikke nødvendig å legge vekt over motoren ettersom kombinasjonen av kraft, RPM og spiralkonstruksjon gjør jobben for deg.

Strikemaster har et design som gjør at man har en langt bedre arbeidsstilling samt håndposisjon når man borer.

Strikemaster motoren er bygget for røffe forhold og tåler alt slags vær. Batteriene er konstruert med fokus på utendørs bruk. Som nevnt er også motoren utstyrt med sensorer som sikrer at batteri ikke skal ta skade hvis de blir for kalde.

Spesifikasjoner

 • Vekt: 5,8kg
 • Serraterrte rustfrie Lazer skjær
 • 150mm = ca 100 hull
 • 200mm = ca 50 hull
 • Opprettholder max kraft uavhengig av batteri lading
 • Batteri lades på under 2 timer
  • lader inkludert
 • Batteriindikator
 • Frem og revers funksjon
 • Ergonomisk håndtak
 • "dødmans knapp"

 

 

 

Les mer +