Til toppen

Shimano Stradic FL

Produktnummer: elb104371-M
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Stradic FK tilhører HAGANE konseptet, som gir varig ytelse for å tilfredsstille de mest krevende sportsfiskere. En snelle som du kan utfordre og som du kan stole på. Det ekstremt holdbare Hagane hoveddrevet gir den råeste effektivitet og styrke. Stiv hybridkropp i XGT-7 og aluminium skaper den perfekte beskyttelse og støtte for X-Ship systemet, som jobber sammen med lukkete S A-RB kulelagre for lett gange og maksimal innsveivingskraft. Den vanntette frontbremsen har følsom, kontrollert justering og Rigid Support Drag eliminerer bevegelse i spolen når bremsen er satt til minimum bremsekraft. Skruen i bremsehåndtaket minimerer tap av energi, fordi det er i direkte kontakt med drevene. Stradic har høy utveksling. G Free Bodyteknologi flytter tyngdepunktet til snella nærmere stangen, og gir god balanse under fisket. Topp score i tester. HG = High Gear
Vinner av - Beste nye haspelsnelle - under den største fiskeutstyrsmessen ICAST 2015.
Karakter Fremragende og kommentar: - I bruk overrasker denne snellen så mye at hele opplevelsen bare er positiv, og den oser av byggekvalitet. - I magasinet Alt om Fiske 08/16.
- Der mange sneller glipper litt i tilslaget og ikke holder imot godt nok, selv på mindre fisk, rikker ikke Stradic FK bremsen ved harde og kjappe tilslag. Denne snelleserien kan du bruke til alle typer fiske. - Kommentarer i minitest i magasinet Alt om Fiske 9/16.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Shimano
Leverandør Normark Norway

DUO Spearhead Ryuki S Wagasagi

Spearhead Ryuki bør testes av alle seriøse ørretfiskere. Kanskje de mest effektive wobblere har vi har sett!
pikADA4013-95S-M

Daiwa Ninja LT Haspelsnelle

Billig, men overraskende bra!
dai210504-M