Til toppen
Årets store våpennyhet fra Sako!

Årets store våpennyhet fra Sako!

Sako S20 er her

Årets store våpennyhet kommer fra Sako og er deres første sub-MOA-hybridrifle. Sako S20 er designet for aktive jegere som ønsker å ta og holde kontrollen i alle situasjoner. Riflen kan justeres og tilpasses din jaktstil, dine behov og preferanser – uansett hvor i naturen din jakt fører deg. Den unike modulære stokken er full av funksjoner som jegere og skyttere setter pris på. Sako S20 kommer med en ergonomisk jaktkolbe for optimal presisjon uten å gå på kompromiss med komforten, takket være tommelfinger-designet. Uansett hvilken bakgrunn eller historie du har er S20 et fremtidsrettet våpen med suveren presisjon i en lett og enkel forpakning.

I din Jaktia butikk får du hjelp til å tilpasse våpenet til din bruk og vi setter gjerne sammen en totalpakke med kikkert og lyddemper etter dine behov. Se Jaktpuls sin gjennomgang av S20 sine fordeler og egenskaper her.

Sako ble etablert i 1921 og er i dag en av verdens mest prestisjetunge rifle- og ammunisjonsmerker. Den finske våpenprodusenten er anerkjent for sine høykvalitetsprodukter og sitt øye for perfeksjon gjennom alle ledd i produksjonsprosessen. Produktene fra Sako tilbyr unike fordeler med kompromissløs nøyaktighet og pålitelighet.