Til toppen

Sako S20 Hunter Ceracoated

Produktnummer: sch117229-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

 Sako's første hybridrifle - for den aktive skytter og jeger!

Hvordan handle Våpen og registreringspliktige Våpenløp på jaktia.no

Benytt "Kontakt Butikk" knappen som du finner ovenfor. Hvis "Kontakt Butikk" knappen ikke er synlig må du først velge variant, eks: kaliber, i nedtrekks menyen.

Ved å trykke på "Kontakt Butikk"  vil du få opp et kontaktskjema. I kontaktskjemaet velger du hvilken Jaktia butikk du ønsker å kontakte. Fyll inn kontaktinformasjon (denne vil være ferdig utfylt dersom du er logget inn som kunde) og skriv din henvendelse i kommentarfeltet. Husk å huke av for om du ønsker å bli kontaktet via telefon eller E-post.

Du vil så bli kontaktet av din valgte Jaktia butikk om den videre kjøpsprosessen.

Om du ønsker direkte kontakt med en av våre butikker finner du kontaktinformasjon til alle Jaktias butikker på våre butikksider


Sako S20 er Sakos første hybrid rife!

Endelig ei rifle som hvor du selv kan demontere bakskjefte for enklere transport, men også for evt. og bytte bakskjefte mellom Precision og Hunter (tommelhull) modell.

Modellen har "push feed" mekanisme, som gjør at patronen ligger foran sluttstykke til at den kamres, der låser sluttstykke med tre låsklakker. Automatisk utkastersytem. Hevarmsløftet er lavt og selve hevarmskulen er i stål. Trepunkts sikringen gjør at du kan "tømme" våpenet uten og avsikre våpenet. I bakre posisjon sikrer den tennstift, avtrekk og hevarm. Låskassen har weaver/picatinny integrert topp. Alle weaver / picatinny montasjeløsninger passer rett på låskassen, og gjør det enkelt og montere de aller fleste kikkerter og evt. annet tilbehør. Pipen er av velkjent Sako kvalitet og er kaldhamret som alle andre piper produsert på fabrikken i Finland. Modellene har flere varianter pipeprofil og overflatebehandling, blånert/ceracoated/fluted. Standard kaliber leveres med 51 cm pipe. MT gjenget 5/8x24. Presisjonsgaranti på 5 skudd innenfor 1MOA på 100 meter. Avtrekket er meget bra og justerbart (1-2 kg) fra innsiden av der magasinet sitter og kan gjøres uten av skjeftet demonteres. I tillegg kan selve avtrekkeren justeres fremover og bakover (multijusterbar). Magasinet er kryssmatet og har plass til 5 skudd i standard kaliber (4 i magnum). Magasinet er konstruert slik at det er plass til hjemmeladede patroner.  Skjeftene er laget i glassfiberforsterket polymer med "soft grip" greps overflate. Det er innvendig forsterket med aluminium. V-bedding i aluminium.  Det justerbare skjeftet kan enkelt justeres ved en knapp på siden. Kolberyggen er fjærbelastet slik at man hurtig får kolberyggen i riktig posisjon. Ekstra reimfeste på siden av skjeftet med "push button" løsning. 


10 skudds magasin kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Finnes i matchavtrekk variant (trykkpunkt avtrekk) ved bestilling.


Levers først i kaliber 308Win.

Andre kaliber blir tilbjengelig i løpet at 2020/2021:
kaliber 243Win, 6,5CM,270Win, 30-06, 7MM Rem.Mag, 300Win.Mag, 6,5PRC

Vekt: 3,3kg

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Schou AS