Til toppen

Guideline Fario Distance WF

Produktnummer: gui105288-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Fario Distance er en stabil og langtkastende flueline for fluefiskeren som fisker i litt større elver og innsjøer med lange, kontrollerte nedlegg og bruker et bredt spekter med kasteteknikker

Fario Distance er en allsidig line som leverer godt på kort hold og utmerker seg på litt lengre distanse. Dette er fluesnøret for deg som liker å ha muligheten til å holde mye line i luften med lange kontrollerte nedlegg. Passer meget godt til innsjøfiske og de litt større elvene. Denne snøretypen krever litt mer plass i bakkastet og ditto når du skal ankre linen på innkastet når du vannkaster. Distance leverer kastelengder og pene presentasjoner på lengre hold som går utenpå de andre to linene i serien når det kreves. Fario Distance passer for fiskere som er normalt gode til å kaste og trenger en line som leverer pent på de lengste kastene. Lengre klumper gir både roligere- og mer stabile liner, egenskaper mange setter pris på. For typisk nærfiske på inntil 10m vil Fario Tactical og Elite utmerke seg ifht. Distance ved å være mer lettkastet pga. mer konsentrert vekt i klumpen.

TAPERINGEN

Fario Distance's klumplengde på 12,1m har både lengre belly (midtdel) og baktapering (2,0m) enn de andre to i serien, den økte massen forsinker overrullingen av linebukten. Viktige egenskaper for at snøret skal presentere på de lengste kastene og ikke ''gi seg'' for tidlig. Fronttaperingen er på 6,5m og leverer lette, perfekte presentasjoner med små og store tørrfluer til kresen- og lettskremt fisk. En middels tykk ''handling line'' på 3m gir god slitestyrke når du kaster og stabiliet ved lange kast. Skytelinen er tynn for minimal friksjon og gode skyteegenskaper. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front.

Klumpfargen er Golden Amber med en Pale Orange handling- og skyteline. Total lengde varierer mellom 29 m/95 ft i #4 & 5 til 32 meters/105 ft i # 6-7.

TEKNOLOGI

TLT - (Triple Layer Technology) & Direct Contact Core
Fremtidens fluesnører består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av linen for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar oss produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på vår multifilament kjerne; Direct Contact med bare 6% strekk.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline