Til toppen

Gamo Black Bull m/4x32WR Powerline Kal. 4,5mm Luftrifle

Produktnummer: sch162071
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Hvordan handle Luftvåpen hos jaktia.no

Det er 18 års grense på kjøp av Luftvåpen. Ved kjøp av Luftvåpen hos jaktia.no må du fremvise legitimasjon. Dette gjennomføres ved å sende en kopi av godkjent legitimasjon enten scannet eller som foto (godt lesbart) til E-post: web@jaktiajessheim.no

Merk E-post med ordrenummer og kundenavn.

NB: Hvis du velger fraktmetode «hent i butikk» trenger du ikke å sende oss en kopi av legitimasjon , men du må fremvise dette ved utlevering av ordre i butikk.


Gamo's kraftigste luftgevær finner du i Power Line serien. Gamo bruker en kraftigere fjær som ligger i en større sylinder på 33mm, dette øker mengden av luft og dermed også utgangshastigheten. Samtlige modeller i Power Line serien har Gamo's nye SAT avtrekk, SWA rekylkappe og en kraftig syntetisk stokk som er ergonomisk utformet slik at den kan brukes av både høyre- og venstrehente skyttere. Gamo's Power Line luftgevær er utviklet for den som ønsker høy hastighet og bra presisjon i ett fullvoksent luftgevær. Gamo Black Bull leveres med 4x32 kikkertsikte, montasje og bull barrel løpsprofil med fluting. Black Bull har Gamo's nye SAT avtrekk og SWA rekylkappe som absorberer rekylen bedre. Denne kombinasjonen bidrar til bra presisjon i et av Gamo's kraftigste luftgevær. Kaliber: 4,5 mm Vekt: 3,0 Kg Lengde: 117 cm Utgangshastighet: ca 420 m/s (PBA) ca. 340 m/s (Bly)

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandørens Varenummer 162071