Til toppen

Frisport Lightdome 2P

Produktnummer: 1150-100006
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Frisport LightDome 2P er et lett tre sesongs kuppeltelt på kun 2,45 kg

En ekte lettvekter! Teltets primære bruksområde er vår sommer og høst, men det kan også fungere godt i snøvær om man tar hensyn til ventilasjon og snødrift.

To innganger gjør det enkelt å bruke teltet og lagre personlige saker i hvert sitt lille fortelt. Dørene er doble, dvs at det er et lag med vanlig innerteltduk og et lag som er med myggnett. Man kan derfor ha hele døren med kun myggnett og god lufting, eller lukke stoffdøren helt eller delvis for mindre trekk og utsyn. Det spesielle designet gjør at bredden i hodehøyde er minst like stor som ved bakken. Teltet er derfor, på tross av beskjeden størrelse og vekt, behagelig å oppholde seg i for to.

Maks høyde innvendig er 110cm. Teltet har en ventil i hver ende, samt en toppventil. Endeventilene kan lukkes helt da de er doble i likhet med dørene, toppventilen har kun myggnett. I tillegg har duken et lite oppløft langs sidenen for å slippe luft inn, men som er lite nok til å holde været ute.

Oppsett er enkelt med fargekodede stenger, som tres fra en side. Det er totalt tre stenger, to like lange i kryss, som setter opp kuppelen og en tredje på tvers om strekker ut teltet i bredden og danner ene dørkanten. Om uhellet er ute, finnes en rephylse i fremre ventilstøtte.

Innerteltet har feste for tørkesnor og to lommer for småting. Over hver inngang finnes en enkel og smart takrenne som leder vann vekk fra inngangen. En god løsning når man går ut og inn.

  • Stoff: 15D ripstop nylon, silikonisert på begge sider
  • Vannsøyle: 3000 mm
  • Ca Tolalvekt: 2,45 kg.
  • 7075 T9 aluminiumstenger
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Frisport
Leverandør Vario Sport
Leverandørens Varenummer 10266.0