Til toppen

Brynje Wool Thermo Shirt w/ inlay Black

Produktnummer: bry10150305bl58-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Wool Thermo nettingtrøye med skulderinnlegg. Unisex.

Wool Thermo ullnetting er produsert i den fineste merinoull og isolerer godt innerst mot huden. Ullnettingen er kløfri og ideell til mange ulike aktiviteter - alt fra rolige, kalde skiturer til bålturer i skauen. For ikke å snakke om kalde tribuner og kjølige kontorlokaler! Skulderinnleggene gjør det komfortabelt å bære sekk.

Ullnetting er ideelt for middels til lav aktivitet, i kjølig eller kaldt vær. Nettingkonstruksjonen gir få kontaktpunkter mot huden; dermed får du luftsirkulasjon samtidig som damp og overskuddsvarme fraktes vekk fra kroppen. Ved lav aktivitet holder nettingen på varmluften slik at du får et isolerende lag nærmest huden. Netting motvirker også kuldebroer fordi det dannes et sammenhengende luftlag mot huden. På grunn av denne dobbeltvirkningen holdes kroppstemperaturen under kontroll – som en termostat. Overoppheting og nedkjøling er hovedårsakene til energitap, og netting forhindrer begge deler.

Wool Thermo netting kan gjerne brukes i kombinasjon med Classic ull som mellomlag. For høy aktivitet anbefaler vi Super Thermo netting innerst mot huden.

Produktegenskaper
Størrelse/passform: unisex, smal passform, plagget er langt og utvider seg i bredden
Rund hals, lange ermer
Skulderinnleggene gjør det komfortabelt å bære sekk
Materiale: Merinoull forsterket med polyamid for større slitestyrke
Nettingkonstruksjonen isolerer ved lav aktivitet og frakter fukt vekk ved høy aktivitet. Ullnetting tar opp mindre fukt enn tettvevd ull.
Motvirker kuldebroer ved lav aktivitet
Isolerer også når den er fuktig
Klistrer seg ikke til kroppen pga. store hull som gir få kontaktpunkter mot huden
Føles svært myk og behagelig mot huden selv om nettingen er grovmasket
Sømmene er flate og gnager ikke
Allsidig - kan brukes både som innerlag og mellomlag
Slitesterk
Lett
Kløfri
Lukter lite etter lang tids bruk; kan ofte luftes i stedet for å vaskes
Kan brukes hele året
Produsert i Europa
Kan repareres
Vaskes på ullprogram
 

Tekniske spesifikasjoner
Materiale: 80 % Merinoull, 20 % polyamid
Merino fiber diameter: 17,5 mikron (fin)
Materialvekt: 125 g/m2
Vekt: 140 gram
 

Bruk klærne dine lengst mulig og reparer
Brynje lager klær med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager Brynje modeller med tidløse farger som skal leve i år etter år. Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å ta vare på jorda sammen med bevisste kunder. Fortsetter vi å øke forbruket, ødelegger vi naturen og vårt eget livsgrunnlag. Vår drømmekunde verdsetter kvalitet, reparerer og bruker klærne sine lengst mulig. Det er bra, både for naturen og lommeboka.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Brynje