Til toppen

TIKKA T3X Super Varmint S/S

Produktnummer: sch111888-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Ypperlig til konkurranse skyting!

Hvordan handle Våpen og registreringspliktige Våpenløp på jaktia.no

Benytt "Kontakt Butikk" knappen som du finner ovenfor. Hvis "Kontakt Butikk" knappen ikke er synlig må du først velge variant, eks: kaliber, i nedtrekks menyen.

Ved å trykke på "Kontakt Butikk"  vil du få opp et kontaktskjema. I kontaktskjemaet velger du hvilken Jaktia butikk du ønsker å kontakte. Fyll inn kontaktinformasjon (denne vil være ferdig utfylt dersom du er logget inn som kunde) og skriv din henvendelse i kommentarfeltet. Husk å huke av for om du ønsker å bli kontaktet via telefon eller E-post.

Du vil så bli kontaktet av din valgte Jaktia butikk om den videre kjøpsprosessen.

Om du ønsker direkte kontakt med en av våre butikker finner du kontaktinformasjon til alle Jaktias butikker på våre butikksider


Mest for pengene i sin prisklasse!

Tikka T3X er ett av de tryggeste bolt rifle valgene du som jeger og skytter kan gjøre. Det er en klassiker med gode tekniske valg. Tikka (produsert på Sako fabrikken i Finland) er velkjent for sin gode presisjon. Den leveres derfor med presisjonsgaranti på 1moa (2,908cm) på 100 meter ved 3 skudd. Låskassen er frest for montasje som passer rett i sporene, men kan også ettermonteres baser/klakker fra de fleste kjente montasjeprodusenter. Vår anbefaling er å velge optiloc systemet, men man kan også kjøpe en weaver / picatinny skinne for stor fleksibilitet. Pipene er frittliggende og kaldhamret. Avtrekket er meget godt og "crispy". Det er justerbart(1-2kg) via en skrue som er plassert i forkant av avtrekkerbøylen. Våpenet må ikke demonteres, hvis man ønsker og justere avtrekket. Sikringen låser både hevarm og avtrekket, og den er godt plassert rett bak hevarmen og kan oppereres lydløst. Alle T3X rifler leveres med rad boksmagasin (patronene ligger over hverandre). I standard kaliber leveres våpenet med 3-skudds magasin, men 5 skudds magasin finnes som ekstrautstyr. Vekten er lav på alle T3X modeller, som gjør at våpenet ikke vil oppleves som tungt etter at kikkert og eventuelt lyddemper er montert. Kaliberutvalget er meget bra, selv om man må påregne noe leveringstid på kaliber utover, 6,5x55 og .308W. De fleste modellene kan leveres som links / lefthand. Pistolgrepet og forskjeftet kan byttes, hvis man ønsker annen grepsoverflate, grepsvinkel eller farge. Skjeftene finnes i en rekke varianter av både justerbare, compact og tactical skjefter. Alle kolber er fylt med skum for å forhindre ressonans. 

TIKKA T3X SUPER VARMINT STAINLESS:

Leveres med justerbart rett klassisk skjefte i glassfiberforsterket polymer, bredere forskjefte og tactical grep er standard. 60cm pipelengde, tykkere pipeprofil på 21mm. Dette vil gjøre våpenet stødigere og rekyll / munningsvipp vil oppleves som mindre. Den tykke pipeproflilen vil forminske mirage/pipedamp som kan skape flimmer i kikkertsikte. Super Varmint har påmontert picatinny skinne i stainless finish. Leveres med 5 skudds magasin som standard, men 3 skudds magasin finnes som ekstra utstyr. Det er påmontert ett ekstra remfeste, og en hevarmskule som vil gjøre at bolten fyller hånden bedre. Denne hevarmskulen kan kjøpes til alle Tikka T3X modeller. Stainless finish på låskasse og pipe. Left hand modellen heter Varmint og har ikke justerbart skjefte.

Vekt: 3,7 kg

 • Løpslengde: 60cm med 21mm pipeprofil
 • Riflestigning: 8" (6,5x55) 11"(.308win og 3006)
 • Boltmekanisme
 • Klassisk rett justerbar kolbe, bredt forskjefte i glassfiberforsterket polymer med tactical grep
 • Frittliggende pipe
 • Låsekasse frest for montasje
 • Uttagbart boksmagasin 5 + 1
 • Som tilleggsutstyr finnes 5-skudds magasin
 • Ekstra remfeste
 • Ekstar stor hevarmskule
 • Picatinny skinne påmontert
 • Push-feed mating
 • Kort utdrager
 • Automatisk utkaster
 • Direkte jaktavtrekk, justerbart (1-2 kg)
 • Skyvesikring

 

 

 

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Schou AS