Til toppen

StrikeMaster 40V Lite-Flite 250mm EZ Combo

Produktnummer: 1203-100080
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Strikemaster 40V motor med 250mm Lite-Flite Spiral

Strikemaster Lithium 40V er det desidert mest populære motoriserte isboret de siste årene.

Denne modellen med sin ekstremt sterke 40 volts elektriske motor med litium batteri har på få år tatt over for bensinmotorer. En motor som har lavere vekt, langt mindre støy, ingen bensin-lukt, er så godt som vedlikeholdsfri og har ingen problemer med å bore gjennom en hel spiral-lengde med is selv med 250mm spiraldiameter.

Motor: Digitalkontrollert børsteløs elektrisk motor som drives av et 40 volts 5 amperetimers litium ION batteri. Ekstremt kraftig og energieffektivt hvorav tester gjennomført med 1 lading har i snitt gjort ca 100 hull med 200mm spiral og ca 70 hull med 250mm spiral (40cm is)

Motoren er lett og sikker i bruk. Ergonomisk riktig arbeidsstilling gir god kontroll samt «dødmannsknapp» som hindrer at boret starter uten at det er tiltenkt (ekstra «spak» som må holdes inne før man trykker ned frem / tilbake knappen). Motoren er også utstyrt med 2-stk LED-lys som slår seg på automatisk når man skal begynne å bore noe som gjør boring i mørket enklere og tryggere.

Batteriet er utstyrt med 4 LED-indikatorer som viser batteristatus. Det er også innebygget sensorer som varsler dersom noe skulle være galt. For eksempel hvis batteriet har blitt kraftig nedkjølt og har for lav spenning så vil motoren si ifra ved å gi fra seg et lyd-signal. Dette er for å sikre at batteriet ikke tar skade. Hvis batteriet har for lav spenning så er det ikke verre enn å putte det i innerlomma i noen minutter.

Nye Lite-Flite 250mm Spiral

Årets (2022/2023) 40V 250 modell kommer med Strikemaster sin Lite-Flite Lazer spiral som er langt lettere enn den tidligere 250mm stål spiralen fra Mora. Den lette vekten skyldes spiralen som er laget av ArcTec® Polymer-materiale. Materialet tåler kalde og krevende forhold bedre enn metall og beholder sin fleksibilitet i kulden. ArcTec® frastøter vann og hindrer at det dannes is på spiralen, og om isdannelse likevel skulle oppstå er det lett å banke den bort. ArcTec® er utviklet i Norden og brukes i økende grad på grunn av materialets egenskaper i kalde nordiske forhold.

Hvorfor Strikemaster Litium fremfor batteridrevet drill med isbor-adapter?

Først og fremst så har Strikemaster Litium en overlegen styrke. Kommersielle driller vil ikke kunne borre i nærheten like effektivt med en spiral særlig tykkere enn 150mm i diameter. Hvis du skal opp på 200mm spiraldiameter eller tykkere så vil batteridrevne driller ha store problemer når is-tykkelsen blir noe serlig dypere enn 30cm.

Strikemaster sine motorer har en lavere RPM ettersom de er designet for kun et formål. Fremfor å nærmest «frese» gjennom isen så bruker den kraft for å «skjære» seg gjennom isen. Dette gjør at det å bore hull både blir tryggere samt lang mer skånsomt for både spiral og skjær. Det er ikke nødvendig å legge vekt over motoren ettersom kombinasjonen av kraft, RPM og spiralkonstruksjon gjør jobben for deg.

Strikemaster har et design som gjør at man har en langt bedre arbeidsstilling samt håndposisjon når man borer.

Strikemaster motoren er bygget for røffe forhold og tåler alt slags vær. Batteriene er konstruert med fokus på utendørs bruk. Som nevnt er også motoren utstyrt med sensorer som sikrer at batteri ikke skal ta skade hvis de blir for kalde.
 

Les mer +