Til toppen

St.Croix Mojo ICE

Produktnummer: 1437-100001-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

En av de desidert beste isfiskestengene på markedet

Fantastiske isfiskestenger laget for en rekke isfiskemetoder.

Rene presisjons-taperede karbon stangemner som gir en ekstremt god feeling samt kraft for kjøring av fisk. Et meget behagelig og solid snellefeste som er utviklet slik at man kan holde fingeren rett på stangemnet for optimal følsomhet.

Designet for haspel eller freefall / centerpin sneller.

 

Modeller:

  • 24’’ Ultra Light: For de minste balansepilkene, pimpler / lokkemeite, rattlers og større mormyska / tungsten micro jigghoder.
  • 24’’ Medium Light: For lette -> mellomstore balanser, pimpler / større lokkemeite, mindre lipless crank. Også egnet for mindre til mellomstore røyeblinker.
  • 28’’ Medium Light: Samme bruksområde som 24’’ ML, bare noe lenger stang som hjelper under kjøring av fisk. En stang å foretrekke for fiske med større microjigger.
  • 28’’ Medium: For mellomstore til større balanser, større pimpler, lipless crank <8cm. Fungerer også utmerket til mer aggressivt fiske med større og mellomstore røyeblinker.
  • 32’’ Medium: Samme bruksområde som 28’’ M. En lenger stang gjør den bedre for kjøring av større fisk og for å sette tilslag på ved fiske på større dyp.
  • 36’’ Medium: Laget for fiske etter større fisk (stor Ørret, Røye, Abbor, Gjørs etc) med større balansepilker og lipless crank. Med 36’’ så har man mye rygg å kjøre fisk på samt en god lengde for å kunne sette gode tilslag på større dyp, spesielt når fisken kommer andriper nedenfra og opp i større hastighet.

 

Les mer +