Til toppen

Simms G4 Pro Powerlock Boot Vibram er trolig den mest avanserte vadestøvelen på markedet. I velkjent G4 stil så har den en overlegen slitasjestyrke, men det er under skoen at vi finner en av de mest spennende studs løsningene på markedet. Den nye løsningen utgjør det Simms kaller for Powerlock System, og det går ut på at man har muligheten til å enkelt skifte fra en type studs til en annen.

Sammen med skoene så følger det med et sett gummi og et sett aluminium studs. Det er tydelig hvor på sålen studs skal monteres og det er ferdige gjengete punkter for montering.   

Studsene av gummi er myke og kompletterer vibramsålen til å gi godt feste på vanlig bar bakke eller på hardt underlag som gulv eller i en båt hvor man ikke ønsker å benytte metall studs ettersom det kan skade underlaget.

Når man skal i elva og vade ut blant glatte steiner derimot så er det på tide å montere på aluminium studsene. Alumunium er et mykt metall som gir et helt fantastisk grep på stein, og er spesielt effektiv på steiner med algevekst, et underlag hvor filtsåle ofte under-presterer.

Studs monteres enkelt av å på med medfølgende verktøy.

  • Vanntett syntetisk Lorenzi overdel i ripeskinn kombinert med vanntett syntetisk mesh for langvarig holdbarhet
  • Delvis neoprenfôr for komfort og enkel av og påtagning
  • Støpt TPU-hælteller for komfort og in-stream ankelstøtte
  • Vibram Idrogrip yttersåle med innebygd Powerlock-system
  • Medfølgende spesialdesignete studs i Aluminium og Gummi

 

Les mer +