Til toppen

Absolute leadere og tippet er laget med proprietære kopolymerblandinger som er designet for å redusere vannopptaket drastisk og samtidig opprettholde en optimal smidighet for høy knutestyrke. Absolute nylonleadere og tippet har 29% høyere våte knute styrke sammenlignet med vårt forrige materiale og opptil 40% høyere våt knutestyrke sammenlignet med våre konkurrenter.

Absolute fluorocarbon-leadere og tippet kan skilte med en 15% høyere våt knutestyrke sammenlignet med vårt tidligere materiale og har utrolig klarhet og slitestyrke.

Vår nye papirbaserte Leader-emballasje er nå 100% resirkulerbar. Alle materialer, blekk og vindu er fullstendig biologisk nedbrytbare for å beskytte våre elver og redusere vårt miljøavtrykk. Ikke kast søppel!

 

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Scientific Anglers
Leverandør Flyfish Europe

Guideline Coastal Evolve WF

Et referanse fluesnøre for fiske på kysten etter sjøørret, spesiallaget coating for fiske i den kjøligere tiden av året. Taperingen og presentasjonen på Coastal Evolve gjør det også til et utmerket ferskvannsnøre når du ønsker høy line hastighet og lange kast.
gui104588-M

Scientific Anglers Fluorocarbon Tippet 30m

Utgående produkt
FFE115513-M