Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Sabatti Lady/short 12-76

Produktnummer: vaa100-002

En Lekker, funksjonell og solid hagle i 12-76 som passer for damer, unge jegere og menn under 1,75 m.

Hvordan handle Våpen og registreringspliktige Våpenløp på jaktia.no

Benytt "Kontakt Butikk" knappen som du finner ovenfor. Hvis "Kontakt Butikk" knappen ikke er synlig må du først velge variant, eks: kaliber, i nedtrekks menyen.

Ved å trykke på "Kontakt Butikk"  vil du få opp et kontaktskjema. I kontaktskjemaet velger du hvilken Jaktia butikk du ønsker å kontakte. Fyll inn kontaktinformasjon (denne vil være ferdig utfylt dersom du er logget inn som kunde) og skriv din henvendelse i kommentarfeltet. Husk å huke av for om du ønsker å bli kontaktet via telefon eller E-post.

Du vil så bli kontaktet av din valgte Jaktia butikk om den videre kjøpsprosessen.

Om du ønsker direkte kontakt med en av våre butikker finner du kontaktinformasjon til alle Jaktias butikker på våre butikksider


Sabatti Short/Lady Jakt med fast trangboring,1/4-1/2. Svart eller nikkelbelagt låskasse med gravyr. Hardforkrommet pipe med 7 mm bred ventilert skinne og messingkorn. Automatisk sikring og dobbelt haneoppfang. En avtrekker med løpsvelger. Skjefte av oljet valnøtt og håndskåret nettskjæring. VÅPENET ER C.I.P. TESTET OG GODKJENT FOR STÅLHAGL. Alle Sabatti våpen leveres med livstidsgaranti på deler.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Vaabenhuset Nygaard AS
Leverandørens Varenummer 100-002