Til toppen

Rapala Team Esko 7cm SML

Produktnummer: elb101806
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Imitasjon av byttefisk som svømmer. Skjeen er vinklet, noe som er en spesialtilpasning for å tåle sterk strøm under elvefiske. Team Esko har egenskaper som Original Floater i vannet, flytende med en fantastisk naturtro gange. Den har en CountDown kropp uten vekter innvendig. Når innsveivingen starter dykker den ned til sitt naturlige fiskedyp, og holder seg der mens du sveiver inn. Den er svært effektiv etter blant annet ørret og laks i elv. Største laksen vi kjenner til er på 144cm fra Tanaelva i 2010, den største på mange tiår, en laks som ble godt dokumentert og sluppet ut igjen. Balsa-wobbleren ble utviklet av Lauri Rapala’s sønn, Esko. Han ønsket en mer langtkastende flytende wobbler enn Original Floater, og resultatet ble Team Esko.
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Rapala
Leverandør Normark Norway
Leverandørens Varenummer 101806

Guideline Alta Wind Jacket Light Grey

En hybrid mellom skjorte og vindjakke. Alta Wind Jacket puster godt, tørker raskt og har hette for å holde mygg eller kjølig trekk unna. Et sommerlig ytterplagg som kan brukes rett mot huden eller som skall mot vind.
gui102420-M

Guideline Experience Backpack 28L

Ryggsekk i vårt Experience konsept som består av flere produkter som passer sammen. Sekken er spekket med praktiske detaljer for fiskeren, laget i solid nylon med glidelåser fra YKK og har integrert regntrekk.
gui102735

Exped SynMat XP 7

Varmt liggeunderlag med syntetfyll
ute7640171993317-M