Til toppen

Norma Bondstrike

Produktnummer: nor113336-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Ekstrem presis og effektiv på langt hold

Hvordan handle Ammunisjon, Krutt og Tennhetter hos jaktia.no

Ved kjøp av Ammunisjon, Krutt eller Tennhetter hos jaktia.no må du fremvise legitimasjon. Dette gjennomføres ved å sende en kopi av godkjent legitimasjon og våpenkort enten scannet eller som foto (godt lesbart) til E-post: webinfo@jaktia.no

Merk E-post med ordrenummer og kundenavn.

NB: Hvis du velger fraktmetode «hent i butikk» trenger du ikke å sende oss en kopi av legitimasjon og våpenkort, men du må fremvise dette ved utlevering av ordre i butikk.


NORMA BONDSTRIKE

Designet for ekstrem langholdspresisjon og -effekt på jakt på vilt. Bondet kule
for god restvekt og dyptvirkende effekt.

Norma har alltid vært kjent for god presisjon, men med den nye BondStrike tar Norma dette til et nytt nivå. Med en suveren kombinasjon av en spesielt designet plasttupp, et boattail design kjent fra matchkuler og state-of-the-art bondet blykjerne påstår vi at BondStrike setter en ny standard for moderne jaktkuler.

Norma BondStrike stikker seg ut fra resten av kulene på markedet med ekstrem presisjon og effekt i viltet på alle avstander. BondStrike sin prestanda på vilt er imponerende å bevitne. BondStrike leverer det vi lover i alle kalibre fra den klassiske 308 Win til den kraftfulle 300 Win Mag.

Jegere har brukt BondStrike med stor suksess på alt fra elg til villsvin. Ekspansjon på lange hold og knall-og-fall-effekt er å forvente når du bruker Norma BondStrike.

En suveren konstruksjon sørger for at kulene holder sammen selv på korte hold, samtidig som BondStrike gir en god ekspansjon på lange hold.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Norma
Leverandør Norma