Til toppen

Mr.Heater Buddy Flex Heater Portabel Varmeovn

Produktnummer: eur560675
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Buddy Flex Heater er en kraftig gass varmeovn laget for inne og utendørs bruk.

Den har et varmepanel formet som en halvsirkel som gjør at den har en bedre varmespredningsevne enn ovner med flate paneler. På maks styrke så leverer den hele 3.2kW og den kan justeres med trinnløs dimmer til akkurat den effekten du ønsker.

Brenneren er langt mer bestandig mot vind enn andre modeller på markedet. Den har også en oppgradert tenner-funksjon som gjør den enklere å tenne, spesielt i kaldt vær hvor gassen kan være litt vanskelig å antenne.

Adapter med gjenging for EU standard gass-skrubokser medfølger.

Egenskaper:

  • 3,2kW 180graders effekt
  • Ekstra motstandsdyktig mot vind
  • Vekt: 6 kg (uten propan)
  • Trinnløs effekt-justering (minste effekt: 2,2kW)
  • Slår seg automatisk av om den velter
  • Slår seg automatisk av ved for lavt oksygeninnhold i rommet
  • Quick connect gass system***

*** Flex heater har et eget Quick Connect system på siden hvor man kan koble på andre gass-apparater. Dette systemet er laget etter Mr.Heater sine egne koblinger og man er avhengig av en adapter for å kunne benytte andre modeller enn Mr.Heater gass-apparater.

OBS: Gassovner er forbundet med produksjon av karbondioksid og karbonmonoksid. Det er derfor viktig å ha tilstrekkelig oksygentilførsel. Til tross for sikkerhetsfunksjoner som slukker ovnen ved for lave oksygenverdier og veltesikring så er det forbundet med LIVSFARE å benytte gassovn av denne type når man sover. Du må heller ikke ha ovnen på når du ikke er til stede. Bruk av koblinger, slanger og gassbeholdere som ikke er tiltenkt denne modellen vil potensielt kunne medføre farlige gasslekasjer, samt vil kunne skade produktet.

Les instruksjonen nøye før montering og bruk.

NB: Kjøp av Mr.Heater Buddy Heater som privatkunde direkte fra f.eks USA er forbundet med livsfare ettersom de modellene ikke er CE godkjent samt at de er tilpasset annen type gass enn Mr.Heater Buddy Heater ovnene som selges i Norge


Les mer +