Til toppen

Leica Geovid HD-B 3200.COM

Produktnummer: 1116-100068-M
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fremragende optikk møter intuitiv kontroll - Leica tar avstandsmåling til et nytt nivå med Leica Geovid HD-B 3200 og setter samtidig nok en gang ny standard for kikkerter med avstandsmåler.

For kresne langholdsjegere og -skyttere er det bare det beste som gjelder. De klareste bildene, unik ergonomisk design og de raskeste og mest pålitelige målingene – denne kombinasjonen gjør Leicas Geovid-modeller til pionerer i sin klasse. Ledende optisk kvalitet, overlegen mekanikk og en robust, elegant konstruksjon gir Geovid kikkerter med avstandsmåler varig verdi.

 

Den nye Leica Geovid 3200.COM måler nøyaktig og repeterbart opp til en sann avstand på 2925 meter – uansett om det er på lange avstander, i fjellet eller under vanskelige værforhold. Opprett og lagre ballistikkprofilene for riflene dine raskt og enkelt til appen. Deretter overfører du en profil til Geovid 3200.COM – kjapt og enkelt! Disse nye funksjonene, i kombinasjon med Leicas uovertrufne optiske kvaliteter, gir jegere og skyttere et nytt nivå av sikkerhet i enhver situasjon de kommer ut for.

 

For presise, repeterbare målinger du kan stole på – hvor og når som helst.

 

Fordeler:

  • Presis, repeterbar opp til en sann avstand på 2925 meter samt Bluetooth-tilkobling.
  • Koble til Leica Hunting-appen via iPhone eller Android.
  • Lydløs kommunikasjon mellom hjelper og skytter med korreksjoner som kan vises på Apple Watch.
  • Få tilgang til Applied Ballistics via Kestrel 5700 Elite.
  • Overlegen optisk kvalitet med ekstremt høy lysgjennomgang.
  • Vanntett, robust og ergonomisk design.

Funksjoner og fordeler Ved å kombinere tradisjon og innovasjon har Leica nok engang utviklet tidenes beste Geovid. 

 

Åpen og ergonomisk design Nye Leica Geovid HD-B 3200 bygger på den nyeste modell-design. En åpen og ergonomisk passform, samt buede rør i magnesium, gjør at kikkerten er enkel å holde og gir samtidig perfekt vektbalanse. To k

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Magne Landrø AS