Til toppen

Ledlenser Hodelykt NEO6R 240lm Rosa

Produktnummer: ultLL500920
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

En oppladbar hodelykt, utviklet for de som trener mye utendørs.

Det medfølger et praktisk brystbelte, som enten kan brukes til å bære kun batteriboksen, eller både lyktehode og batteriboks. Dette kan være hendig blant annet når du løper sammen med en gruppe, for å unngå å lyse andre direkte i ansiktet.

NEO 6R veier kun 95 gram, og den har en maksimal lysstyrke på 240 lumen. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, og den et rødt baklys slik at du blir sett i mørket. I tillegg er hodestrikken utstyrt med refleksdetaljer for optimal synlighet.

Lykten kan brukes med oppladbare Li - ion batterier (medfølger) og den lades via USB - kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og lade-/batteristatus, slik at du har full kontroll over strømstatus til enhver tid.

Innstilt på minimum lysstyrke (på Energy Saving-modus) lyser den i opptil 40 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 6 timer. Maksimal lysstyrke er 240 lumen som gir et bredt lys ut til 30 meter. NEO4 har to energimodus: Energy Saving (for de lange turene) og Constant Current (for et konstant, jevnt lys). I tillegg har lykten har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Blink.

  • LED: 1 x Power LED
  • Lysstyrke: 240 - 20 lumen
  • Driftstid: MAX: 40 t - MIN: 3 t
  • Rekkevidde: 30-10 meter
  • IP - klasse: IP57
  • Vekt: 100 gram
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Ledlenser
Leverandør Ultimate Nordic
Leverandørens Varenummer LL500920