Til toppen

Ledlenser Hodelykt MH7 600lm Sort/Grå

Produktnummer: ultLL501599
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

En kraftig, oppladbar hodelykt på opptil 600 lumen.

Dette er en kraftig, oppladbar hodelykt som gir deg maksimal fleksibilitet på tur og på arbeid. Lykten kan brukes både som hodelykt og håndholdt lykt.

Med en vekt på kun 140 gram, er Ledlenser MH7 en meget lett hodelykt som egner seg godt til både hverdags- og tur. Lykten leveres med tverrbånd til hodestrikken for individuell tilpasning, og den tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet. Den har både hvitt og rødt lys. Lykten har Advanced Focus System, Rapid Focus og Smart Light Technology.

Det medfølgende oppladbare Li-ion batteriet lades opp via en magnetisk USB- kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og lade-/batteristatus, slik at du har full kontroll over strømstatus til enhver tid. Lykten kan også bruke vanlige AA-batterier.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 60 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 3,5 timer. Maksimal lysstyrke er 600 lumen som gir godt lys ut til 200m. MH8 har to energimodus; constant light eller energy saving, slik at du kan velge mellom konsistent eller energibesparende lys. Den har også fem lysprogrammer: Power, Low Power, Mid Power, Boost og Blink. Lykten veier 139 gram inkludert batterier. Leveres med ett sett oppladbare batterier og USB - kabel.

  • LED: 1 x LED
  • Lysstyrke: 600 - 20 lumen
  • Driftstid: MAX: 60 t - MIN: 3,5 t
  • Rekkevidde: 200 - 40 meter
  • IP - klasse: IP54
  • Vekt: 139 gram
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Ledlenser
Leverandør Ultimate Nordic
Leverandørens Varenummer LL501599