Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

La.Va LX.20 Lavide Stick LCD Sous-Vide Maskin

Produktnummer: vloLX0020

Lavide Stick. Mod LX.20, LCD Touch Display, timerfunksjon

Lava LX.20 Lavide Stick LCDTilbered mat, med lav temperatur i hjemmet ditt som en proff - med Lava LX.20 Sous-Vide StickSuper presis Sous-Vide enhet med en nøyaktighet på +/- 0,1 ° C.Høy ytelse med kompakte dimensjoner. Kompatibel med hvilken som helst rund eller firkantet gryte/beholder.

Alle snakker om Sous-Vide matlaging eller vakuumkoking. Ved bruk av vakuumposer tilberedes mat som kjøtt, fisk eller grønnsaker ved relativt lave temperaturer i vannkummer.Vanntemperaturen styres av en Sous-Vide Stick og skal være så jevn som mulig. Sous-Vide Stick LX.20 med sine kompakte dimensjoner, svært effektive teknologi og moderne design,setter nye standarder innen Sous-Vide matlaging.

Betjeningen er veldig enkel og gjør kvalitetsresultat til den enkleste tingen i verden for alle. Kan festes i en hvilken som helst gryte/beholder og start programmet, takket være den fleksible klypen.Grunnet sofistikert teknologi overvåker sticken vanntemperaturen med en nøyaktighet på +/- 0,1 ° C og sikrer dermed perfekte tilberedningsresultater .

Den integrerte sirkulasjonspropellen til LX.20 sikrer en konstant temperatur i hele vannkummen og lar maten tilberedes jevnt. Mange sammenlignbare modeller varmer bare vannet nær stangen,noe som resulterer i forskjellige temperatursoner. Som et resultat blir maten oppvarmet i forskjellige grader. Takket være sofistikert teknologi har Sous Vide Stick LX.20 en klar fordel her.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Våpenloftet AS
Leverandørens Varenummer LX0020