Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Korkers Terror Ridge

Produktnummer: gui105539-M

Støvel med unik ''Heel Lock'' funksjon som gir maksimal støtte av foten på en behagelig måte. OmniTrax® utbyttbare såler gjør at du raskt og enkelt kan tilpasse støvelen til terrenget du ferdes i.

Korkers Terror Ridge har en unik ''Heel Lock'' funksjon som på en stødig og bekvem måte støtter opp hele foten i støvelen. Rent praktisk betyr det at støvelen har en ekstra reim over vristen som er sammenkoblet med snøringen. Når du drar til snøringen så bidrar reimen til ekstra oppstramming i bakpartiet av skoen slik at foten sitter som støpt. Dette gir suveren stabilitet i krevende terreng og på storsteinet bunn. Vadeskoen har tradisjonell snøring og rustfrie maljer som fungerer godt i alle typer vær- og miljøer. Hælkappens utforming er med såkalt Dynamic Heel Lock som gir en perfekt passform som gjør at hælglipp blir eliminert. I likhet med øvrige modeller fra Korkers, har Terror Ridge OmniTrax® Interchangeable Sole System som lar deg bytte ut- og tilpasse sålene etter underlaget.

Hydrofobiske materialer gir god slitestyrke og støvlene tørker raskt. Det minimerer risikoen for at du tar med deg parasitter og annen smitte mellom ulike vassdrag. Vann som kommer inn i støvelen dreneres effektivt ut gjennom interne kanaler og ut gjennom mellomsålen. Viktig funksjonalitet for å raskt bli kvitt vann og ekstra vekt. For optimal passform og stabilitet har Terror Ridge en forsterket hælkappe med ekstra polstring rundt achillessenen. Materialet i støvelen er mer slitesterkt enn lær med PU materialer i hoveddel og med utvendig beskyttelse av hæl og tupp i TPU. Terror Ridge har en en lengre garanti som gjelder i 2 år fra kjøpsdato. Vekten er 750 gram pr. støvel i størrelse 10. Kommer i hele størrelser fra EUR 40 - 48 (US #7 - #15). Leveres med to utbyttbare såler - Klassisk filtsåle og Kling-On gummi såle.

  • Unik ''Heel Lock'' funskjon som ankrer fast foten i støvelen.
  • OmniTrax® utbyttbara såler for optimalt feste uansett underlag.
  • Tradisjonell snøring med korrosjonsfrie maljer.
  • Hælkappe med Dynamic Heel Lock.
  • Hydrofobiska materialer for bra slitestyrke og kort tørketid.
  • Interne kanaler som raskt tømmer skoen for vann.
  • Forsterket hælkappe og ekstra polstring i hæl/ankelområdet.
  • Meget god slitestyrke med syntetiske PU paneler.
  • Støpt TPU frontkappe som beskytter tærne ved tøff vading.
  • Utøket garanti som gjelder i 2år fra kjøpsdato.
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline