Til toppen

Guideline PT Evolve Float

Produktnummer: gui100401-M
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Velbalansert og stabil flyteklump som leverer lange kast og er svært stabil i luften. Under laksefiske på sommervannstand med lange fortommer og delikate presentasjoner er RM Evolve fluesnøret et førstevalg.

PT Evolve er en oppgradert versjon av den populære RM Float linen, utviklet av Rune Marthinsen, skaperen av de revolusjonerende Triple-D linene. I PT Evolve ligger hovedtyngden i klumpen plassert i bakre halvdel. Midtdelen er kort og stegvis tapert ned til den lange fronttaperingen, som har nok masse til å slå over lange fortommer og store fluer. Designet gir deg full kontroll og en langsom overrulling som genererer lange stabile kast. Den velbalanserte vektfordelingen og stabiliteten i luften gjør at denne linen også passer for de som normalt sliter med lengre skyteklumper, eller når du vader dypt. PT Evolve kommer med løkker i begge ender, klar til bruk og finnes i densitetene Flyt og Intermediate.

PT Evolve i fly kommer i en dikret grønn farge (Pale Green). Intermediate utgaven er transparent med en synkehastighet på 1'' pr. sekund for fiske rett under overflaten. Perfekt for fiske på sky fisk som kan la seg skremme av fargesterke liner.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline