Til toppen

Guideline Laxa Seatrout

Produktnummer: gui100139-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Laxa fluefiskesett er helt nye sett for sesongen 2018 som har nytt utseende og bedre egenskaper på alle områder. Klingene har helt nye materialer som har vesentlig mindre resin i karbonduken som gir lettere og mer responsive stenger enn våre tidligere Kispioxmodeller. I tillegg kommer settene med vår helt nye FAVO snelle. Snørene er designet for å passe med settene og er letthåndterlige med tanke på at det er nybegynnere som er målgruppen for disse produktene. Alle sett kommer ferdig montert med fortom, klar til bruk.

Laxa 12' #7/8 Seatrout kit leveres klart til bruk med Favo fluesnelle, 42lbs Compline II skyteline og et spesialdesignet, lettkastet multi-tip snøre på totalt 10m inkludert spiss (5,5m belly + 4,5m spiss). Snøret består av en flytende klump på 21gram påmontert en synk3 spiss på 15' som veier 8gram. Ønsker du flere spisser til klumpen så anbefaler vi våre 4D 15fots spisser på 9gram.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Guideline
Leverandør Guideline

Guideline Alta Waistbag XL

Vanntett og lett hofteveske med roll-top åpning. Bæresystemet er utformet slik at vesken lett kan skyves bak ryggen når du ønsker det. Hoftebeltet tas enkelt av når du ønsker å montere vesken på en Alta- eller Experience sekk som chestpack.
gui102739

Scientific Anglers Air Cel WF-Line

En av verdens mest solgte flueliner. fungerer godt til tørrfluefiske, nymfefiske eller streamerfiske.
FFE103800-M