Til toppen

Guideline Frances Hexagon Creme Brulee

Produktnummer: gui105573-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Frances Hexagon er små tunge fluer med tunsten hode som raskt kommer ned til laksen! Fisk disse fluene med en lang fortom, kast litt skrått oppstrøms for å komme dypt ned, når fortommen strekker seg og du har kontakt vil fluen sveipe litt rundt og starte oppstigningen. Laksen tar gjerne flua i denne stigefasen. Fluene er bundet med UV materialer i kroppen som virkelig gløder! Den originale Frances ble designet av Peter Deane tilbake på 1960-tallet. Navnet på flue stammer fra hans assistent Frances Hydon som hadde jobben med å binde opp fluene. Fluen er laget for å etterlikne en reke og som med alle andre gode fiskehistorirer så fanget den massevis og ble snart den dominerende fluen på Island. I ettertid har Frances vist seg å være en svært effektiv flue over alt der det fiskes laks og sjøørret. Fasongen på kroppen kombinert med de lange antennene lager mye bevegelse og tubulens i vannet.

Medium er 15mm lang eks. halene og har 4mm tungstenhode.
Large er 25mm lang eks. halene og har 5,5mm tungstenhode.

Red: The traditional Frances colour that never stops to catch fish. Den tradisjonelle fargen som fanger og fanger, med vårt UV garn er den enda bedre!
Fire Red: Denne nye fargen har raskt blitt nr. 1 på Island, sterkere glød enn rød og heller litt mot orange i fargen.
Creme Brulee: Denne har samme effektive farge som vår Creme Brulee som på kort tid har blitt en klassiker, fisker utrolig bra når mange andre fluer feiler og er en favoritt til både grønn- og brunfargede elver.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline