Til toppen

Guideline Experience Vest

Produktnummer: gui104922
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Denne fluefiskevesten har justerbare lommer til flueboksene, gjennomtenkte løsninger for verktøy og kan festes rett på våre ryggsekker.

Experience Vest er en kompakt fluefiskevest hvor vi har fokusert på god kapasitet, bevegelsesfrihet, lav vekt og et rent ytre. Et rent ytre med smart plassering av verktøy for å unngå at for mye tilbehør henger og slenger.Vesten er laget av 210 denier oxford nylon med mesh innerfor. Dette gir et solid ytre og en godt pustende rygg og innside som er viktig under vandring. Vestens kompakte design gjør den også egnet til å ha under vadejakken i regnvær. Kapasiteten er meget høy takket være den smarte utformingen av hovedlommene. Den store lommen kan deles av etter størrelsen på flueboksene du ønsker å ta med. Dette gjøres med en liten ''hylle/avdeler'' på borrelåsfeltet, avdeleren sørger også for at den øverste boksen ikke faller ned og evt. ut av vesten når du tar ut den nederste. Bortsett fra borrelåsfeltet på venstre bryst så er begge sider helt like for å gi deg maksimal fleksibilitet til å tilpasse vesten til ditt bruk.

Vesten er designet for å holde verktøy og tilbehør fast og lett tilgjengelig uten at de slenger, på hver side av brystet er det en lett tilgjengelig ''verktøy garasje'' hvor du finner 2 retraktorer som kan flyttes samt ulike bånd for feste av kjemi og andre verktøy. Experience vesten kan monteres rett på våre ryggsekker ved å ta av bakstykket, en operasjon som tar under 1 minutt. Vesten er ergonomisk utformet slik at du kan bære ryggsekk i tillegg til vesten uten at reimene på sekken kommer i konflikt med bæresystemet på vesten. Vesten passer for alle typer fiske og appellerer både til minimalisten og den som liker å ha med mye. God kapasitet, topp funksjonalitet, lav profil og kompakt design!

DETALJER

 • Lukking i front med magnetisk spenne på elastisk bånd eller kvalitets glidelås fra YKK for en tettere passform.
 • To ytre elastiske lommer i mesh på hver side. De bakre lommene har borrelåslukking for å f.eks oppbevare kostbart fortomsmateriale sikkert.
 • En stor lomme på hver side med avdeler som f.eks kan inneholde: En stor Dewitt eller C&F boks pluss en small/medium boks. Høyden på lommen er 35cm.
 • To innerlommer av mesh på hver side hvor den ene øvre har vertikal glidelås og nedre har horisontal.
 • En verktøy garasje på hver side med flyttbar retractor, elastiske bånd for kjemi/verktøy og nylon bånd for å henge solbriller eller krokløsnertang. Hver side har to punkter hvor du han henge retractoren, slik at du kan ha begge på en side.
 • På yttersiden finner du 2 elastiske bånd pr side. De nedre er tilpasset flytemidler med diameter som Dry Shake og de øvre passer til gel impregneringer som Dry Magic og Cdc Oil.
 • Hver ytterside har også 2 nylon bånd hvor du kan henge holdere til kjemi, briller, feste tang, etc..
 • Rygglommen har glidelås og er med belgkonstruksjon slik at den ekspanderer utover når du fyller den opp. Det er plass til vadejakken.
 • Du kan også ha med deg drikkesystem ala Camelback. Putt beholderen i rygglomma og tre slangen ut gjennom hullet under D-ringen og la slangen gå under nylon båndet på skulderen.
 • D-ring i nakken for feste av håv.
 • Total høyde på framdelen er 40cm, rygglommen er 35cm. Dette gir godt med plass over midjen til vading.
 • Vesten kommer i en størrelse og du tilpasser den med stropper i siden og på topp. De øvre stroppene holdes skjult på plass inni vesten og de nedre holdes sammen med et fleksibelt bånd rundt slik at de ikke slenger og fanger fluelina.
 • Venstre side har borrelåsfelt hvor du kan tørke fluer eller feste tilbehør som har hann borrelås.
 • Innsiden av hovedlommene og verktøy garasjen har Dynamite farge for god kontrast mot innholdet.
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline
Leverandørens Varenummer 104922