Til toppen

Guideline Experience Multi Harness

Produktnummer: 1815-100480
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Justerbart bæresystem med god stabilitet, super fleksibilitet gjennom molle-systemet og de avtakbare lommene med multi-funksjonalitet.

Hvis du leter etter et stabilt og justerbart bæresystem i kombinasjon med et svært funksjonelt lommesystem, trenger du ikke lete lenger. Laget av lette og sterke materialer, er Experience Multi Harness et godt valg som gir deg fleksibiliteten som trengs samtidig som du holder deg komfortabel og velorganisert gjennom lange fiskedager. Bæresystemet har god ventilasjon i seler og hovedstykke som gjør den komfortabel å bære på både varme- og kalde dager. De tre medfølgende lommene er festet gjennom et molle-system og er både flyttbare og avtakbare.

Guideline Multi Harness er en gjennomtenkt og fleksibelt bæresytem som holder alt utstyr og verktøy lett tilgjengelig og organisert foran deg samtidig som du har all den bevegelighet du trenger for å kaste med fluestanga. Hva er egentlig et molle-system? Vel, "Molle" er en forkortelse for 'Modular Lightweight Load-carrying Equipment'. Systemets modularitet består av rader med kraftig nylonbånd som er sydd på en baseramme på vester og ryggsekker for å tillate festing av ulike lommer og tilbehør. Denne metoden for festing har blitt en uformell standard for modulært taktisk utstyr.


Spesifikasjoner:

  • Unik bærekomfort gjennom en fullt justerbar sele med fleksible og polstrede skulderstropper.
  • Støttende og ventilert brystplate med integrert molle-system og en tettsittende venstre/høyre konfigurert dokkingstasjon for verktøy og tilbehør.
  • En stor multilomme med tre lommer med glidelås, doble elastiske nettinglommer, flere festepunkter og en retraktor med borrelås utenpå hvor du kan feste fluer.
  • To mindre multilommer med et rom med glidelås, en elastisk nettinglomme, festepunkter og en retraktor.
  • Takket være molle-systemet er alle tre lommer flyttbare eller avtakbare slik at du kan tilpasse selen for dagen.
  • Toppmontert dokkingstasjon for tangen din, holder den tett mot selen og med venstre/høyrehåndskonfigurasjon.
  • Lomme størrelser: Large - 22 x 11 x 7,5 cm, Small - 17,5 x 9 x 4,5 cm
  • Hovedstoffet har vannavvisende PU-belegg.

Les mer +