Til toppen

Guideline Experience LT Jacket Clear Blue

Produktnummer: gui102430-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

En hybrid frilufts- og fiskejakke. Perfekt for deg som ikke vil ha for mye ''ting'' på jakken. Enkel, funksjonell design med gode pusteegenskaper for et aktivt fiske. Perfekt om du bærer chestpack, waistpack e.l.

Experience LT stretch Jacket er en moderne type fiske- og friluftsjakke. Den har to høyt plasserte vertikale lommer som rommer de største flueboksene. To hemper for feste av f.eks verktøy som skal være lett tilgjengelig og en velcro lapp med logo på for å tørke fluene i. I nakken er det D-ring for feste av håv. På innsiden av jakken er det finmasket mesh og en romslig innerlomme.

Jakken er laget av et slitesterkt 3-lags Nylon Ripstop stoff med rikelig stretch, dette sammen med jakkens utforming gir deg meget bra bevegelsesfrihet. Materialet har meget høy toleranse mot vanngjennomtregning og ypperlige pusteegenskaper for et aktivt fiske. Hetten er utrustet med en myk metalltråd i framkanten samt en toveis justeringsmulighet for perfekt passform. En super jakke for både hverdags og fisketuren.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Guideline
Leverandør Guideline