Til toppen

Guideline Experience Backpack 28L

Produktnummer: gui102735
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Ryggsekk i vårt Experience konsept som består av flere produkter som passer sammen. Sekken er spekket med praktiske detaljer for fiskeren, laget i solid nylon med glidelåser fra YKK og har integrert regntrekk.

Experience ryggsekken er designet av fiskere for fiskere. Den har en stor, elastisk frontlomme av Spandex for å oppbevare ekstra jakke, håv eller for å enkelt transportere stangtuben. Tuben sikres med en borrelås og går gjennom bunnen via en lomme som man stenger når den ikke benyttes.

Videre har ryggsekken sidelommer av Spandex og D-ringer for feste av tilbehør. Den mindre lommen på fronten er alltid lett tilgjengelig og har flere rom med sikkerhetslomme som har glidelås. Det store hovedrommet er delbart og har også mulighet for å transportere drikkesystem m slange (camelback). Innsiden er orange som gjør det enkelt å finne saker. Den har en behagelig ryggplate kledd med mesh som skaper ventilasjon mellom kroppen og sekken. Gode polstrede bærereimer som følger skuldrenes fasong, gjør sekken god å bære når den er fullpakket.

Sekken har også demonterbare fester som du kan montere Experience Waistbag medium og large på og bære de som en chestpack. På undersiden sitter det et skjult regntrekk som du enkelt drar over sekken ved behov. Alle glidelåser er levert av YKK. Yttetøy: 210D Nylon Oxford/210D Nylon Baby Rip Stop. Farge: Graphite, with Dynamite contrasts. Vekt: 850 gram. Kapasitet: 28 Liter.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Guideline
Leverandør Guideline
Leverandørens Varenummer 102735