Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Guideline Core Light Pants

Produktnummer: gui102337-M

Core Light Pants passer utmerket til ”Camp bukse”, posteringsjakt, isfiske og er perfekt til å ha under vaderne i kaldere vær. Primaloft Sport beholder sine varmende egenskaper selv når buksen er våt. Kan pakkes som en liten ball i sekken.

Disse buksene har glidelås foran, full lengde toveis lavprofil glidelås med vindtett stormklaff på hvert ben, samt en romslig baklomme som også fungerer som en oppbevaringspose når du pakker den sammen. Lav volum og vekt gjør Core Light til det ideelle reiseplagg. Buksen er ekstremt komfortabel å ha på, og med elastiske integrert midjebelte med borrelåsfester er du garantert en perfekt passform.

PRIMALOFT™ SPORT På grunn av sine overlegne egenskaper er Primaloft den mest effektive termiske isolasjonens materiale på markedet. De syntetiske vind- og vannavstøtende mikrofibrene varmer rask opp kroppen. Mest av alt er det de vannavstøtende egenskapene som gjør at Primaloft overgår alle andre syntetiske stoffer inklusiv gåsedun (den eneste utfordreren når den er tørr). Og mens det nesten er like lett og luftig som gåsedun, gir Primaloft dessuten ingen allergiske reaksjoner. De fleste andre syntetfibre er opptil 20 ganger større enn Primaloft, likevel gir Primaloft bedre varme. De myke og lette syntetfibrene gjør materialet ekstremt behagelig å ha på seg. Uavhengige tester har vist at Primaloft er litt varmere når den er tørr sammenliknet med andre syntetiske isolasjonsmaterialer, men mens andre materialer miste opp til 60% av sin termiske oppbevaring når de blir våte, mister Primaloft absolutt ingen isolerende verdi. Med alle disse gode egenskapene og i tillegg så er det et materiale som puster godt, er Primaloft et ideelt plagg for alle typer friluftsaktiviteter.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline