Til toppen

Guideline Alta Wind Jacket Light Grey

Produktnummer: gui102420-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

En hybrid mellom skjorte og vindjakke. Alta Wind Jacket puster godt, tørker raskt og har hette for å holde mygg eller kjølig trekk unna. Et sommerlig ytterplagg som kan brukes rett mot huden eller som skall mot vind.

Alta Wind Jacket er et teknisk plagg laget av et lett og solid nylonstoff som er vindtett, pustende, UV beskyttende og raskt tørkende. Den tette veven i støyet gjør også at jakken er myggsikker i materialets egenskaper, ikke via kjemisk behandling som er mer vanlig. Skjorten er myk og behagelig mot huden og fasongen er slik at du også kan ha litt under. Perfekt for fiske i Nordisk klima med litt under eller bruk den alene i varmere, tropisk klima.

Det er nok av lagringsplass for store fluebokser og tilbehør i de to vertikale lommene og den horisontale. På venstre side sitter det et kantbånt hvor du kan feste peangen og diverse tilbehør som du trenger til fisket. I nakken sitter det en D-ring for feste av håven. Hetten og kanten nederst på skjorta har elastisk bånd for god passform. Velg mellom mosegrønn eller lys grå farge.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Guideline
Leverandør Guideline

Guideline Experience Backpack 28L

Ryggsekk i vårt Experience konsept som består av flere produkter som passer sammen. Sekken er spekket med praktiske detaljer for fiskeren, laget i solid nylon med glidelåser fra YKK og har integrert regntrekk.
gui102735

Exped SynMat XP 7

Varmt liggeunderlag med syntetfyll
ute7640171993317-M