Til toppen

Guideline 4D Distance Body

Produktnummer: gui104616-M
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Markedets mest avanserte- og allsidige skyteklumpsystem som gir deg opptil 8 densiteter i samme fluesnøret ved å bytte spissene. Markedsledende kvalitet på løkker, coating og faktisk synkehastighet. Et førstevalg for erfarne laksefiskere.

4D Distance klumper er laget for deg som fisker med lengre stenger og foretrekker lengre klumper. 4D Distance er generelt 1,5 lengre enn standard 4D og er noe tyngre i de ulike klassene, vi anbefaler Distance utgaven fra 13fots stanglengder. Total klumplengde inkludert 4D tip er mellom 12 og 14,5m avhengig av klasse og synkegrad. Standard 4D body og tip ligger mellom 11 og 12,5m. Som en generell regel anbefaler vi 15fots tipper opp til 14 fots stanglengder, for lengre stenger er både 15 og 18 fots tipper like gangbare avhengig av din foretrukne vekt og lengde.

4D klumpene er bygget på vår Direct Contact kjerne med bare 6% strekk og 42lbs bruddstyrke som lar deg fiske etter de største laksene med god sikkerhet og følsomhet. Linene har front mot front fargekodede løkker med ID merking. På bakre løkke er det ID-merking for enkel identifikasjon når den ligger på spolen. Linene er utstyrt med små løkker som er markedets sterkeste og mest pålitelige. 4D Multi Tip er laget av miljøvennlige materialer med solid polyurethane coating.

4D klumper og tipper selges enkeltvis slik at du kan mikse og matche i henhold til dine preferanser. 4D fungerer også utmerket med våre 15 fots T-Tips, men kommer virkelig til sin rett med 4D Double Density tippene, som er spesiallaget for disse klumpene. 4D Dual Density Tips kommer i 15 og 18 fots lengder i 4 forskjellige vekter fra 9 til 14 gram, tippene har fargekoding slik at du enkelt setter sammen riktig klump og tipp. Alt i alt er det 7 ulike densiteter fra Dual Flyt til Super Fast Synk S5/S8 å velge i.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Guideline
Leverandør Guideline

DUO Spearhead Ryuki S SW Belone

Spearhead Ryuki bør testes av alle seriøse ørretfiskere. Kanskje de mest effektive wobblere har vi har sett!
pikCHN0402-50SSW-M