Til toppen

Gamo Deltamax Force m/4x32 Kal. 4,5mm Luftrifle

Produktnummer: sch162095
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Legg i handlevogn

Deltamax Force er en av Gamo's mest solgte junior luftgevær gjennom tidene. En garantert klassiker for både deg og junior.

Hvordan handle Luftvåpen hos jaktia.no

Det er 18 års grense på kjøp av Luftvåpen. Ved kjøp av Luftvåpen hos jaktia.no må du fremvise legitimasjon. Dette gjennomføres ved å sende en kopi av godkjent legitimasjon enten scannet eller som foto (godt lesbart) til E-post: web@jaktiajessheim.no

Merk E-post med ordrenummer og kundenavn.

NB: Hvis du velger fraktmetode «hent i butikk» trenger du ikke å sende oss en kopi av legitimasjon , men du må fremvise dette ved utlevering av ordre i butikk.


Gamo Deltamax Force er etterfølgeren til Deltamax som har vært en av Gamo's mest solgte luftgevær til junior skyttere gjennom tidene.Lengden på våpenet er litt kortere og passer junior godt, likevel kan det brukes av voksne.Våpenet har en lett syntetisk stokk tilpasset yngre skyttere, samt justerbare fiberoptiske sikter og manuell sikring.Deltamax Force pakke leveres med 4x32 kikkersikte inkl. montasje.Hvis du er på jakt etter å kjøpe ett luftgevær som også junior kan bruke, er dette det ideelle luftgeværet for deg.Kaliber: 4,5 mmVekt: 2,1 KgLengde: 94 cmUtgangshastighet: 190m/s (PBA) ca. 160m/s (Bly)

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandørens Varenummer 162095