Til toppen

DUO Realis Vibration G-Fix Blue Chrome

Produktnummer: pikGSB3043-68GF
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

DUO sin mest solgte lipless crank i Norge

Når det kommer til lipless crank (vibe / rattlebait) så er det få modeller som kan skilte med liknende fangster som G-Fix Vibe. Enormt effektiv etter abbor, gjørs og gjedde, men det er kanskje hvor ekstremt effektiv den er etter stor ørret som har vert den største overraskelsen. Spesielt i de kaldere månedene hvor ørreten ønsker en mer saktefisket presentasjon, men som fremdeles har egenskaper som både vekker oppmerksomhet og trigger til hugg. Som mange har erfart, det er en ting å vekke ørretens oppmerksomhet, men det er noe helt annet å faktisk få den til å ta.

G-Fix er utstyrt med en stor frontlåst 6,5mm tungsten-kule samt 12 stk 3mm tungsten raslekuler (1.stk 6mm kule + 10.stk 3mm kuler på 62 modellen). Dette gir den både en høyere egenvekt kontra andre modeller (som benytter stål/messing-kuler) noe som gir lengre kast og hurtigere synkehastighet samt en vektfordeling som i kombinasjon med den superflate kroppen gir masser av vibrasjon og lyd i flere frekvenser. Kroppsfasongen bidrar også til at G-Fix starter å vibrere med en gang når man starter å sveive i motsetning til en rekke andre lipless crank som må jobbes litt i gang. Dette tillater også fiskeren å kunne fiske med veldig lav hastighet, som nok er grunnen til at G-Fix har levert på et så høyt nivå i de kalde månedene.

G-Fix er også et meget effektivt valg når man skal fiske etter arter som abbor og gjørs i perioder hvor barometeret synker og fisken er passiv. Dette ettersom den er ekstremt lett å kontrollere for å holde seg nær bunnen og at den gir fra seg aggressive vibrasjoner som trigger til hugg selv når den fiskes med lav hastighet.

Selvfølgelig også ekstremt effektiv på gode dager ettersom den kan fiskes med høyere hastighet hvor den gir fra seg en ekstrem vibrasjon. 68 mm modellen er også noe som burde vurderes etter større og glupske arter som liker å få servert ting i høy hastighet som havabbor og ikke minst asp.

Den kan også presenteres vertikalt / semi-vertikalt med stort hell og er noe av det ypperste man kan knyte i enden av snøret når man fisker innenfor rekkevidden til et ekkolodd med live funksjon (Panoptics, ActiveTarget, MEGA-live), ettersom den raskt kommer seg dit fisken står og har momentant utslag.

G-Fix har også vist seg meget effektiv på blant annet mjøs-isen etter stor ørret. Den har også blitt fast inventar i arsenalet til en rekke trollingfiskere.

Legde Vekt Krok Vektfordeling Synkegrad Svømmedybde
6.2cm 14,5g #8X Fixed-Head + rattles Synkende I/T
6.8cm 21g #6X Fixed-Head + rattles Synkende I/T

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Pikewallis Friluftsliv
Leverandørens Varenummer GSB3043-68GF