Til toppen

DUO INTERNATIONAL

Wobblere som har revolusjonert Spin-fiske i Norge. Jevnt over kjent for sine lange kastelengder, fantastiske gange, detaljnivå, fargekombinasjoner og bygg-kvalitet.
Utviklet av dedikerte sportsfiskere og produsert av minst like dedikerte hard-bait entusiaster i Japan med et overlegent fokus på kvalitet.

Velg modell under for å se alle varianter.

DUO WOBBLERE

Effektive wobblere til den kvalitetsbevisste.

DUO ble etablert som fiskeredskapsprodusent i 1995 da president Hisahiro Matsushita gikk uavhengig og startet sitt eget selskap. Virksomheten ble på 90-tallet sterkt påvirket av den japanske lavkonjunkturen. Imidlertid kompromitterte DUO aldri på sine prinsipper og ga ikke opp det opprinnelige konseptet med å lage produkter av høyeste kvalitet. I samsvar med dette prinsippet, selv i en tid da flertallet av selskapene byttet til utenlandske fabrikker for billigere arbeidskraftskostnader, la DUO ikke fra seg produksjonen i Japan.

To år etter lanseringen av selskapet startet salget som dreide seg om produkter laget av hendene til Mr. Masahiro Adachi, en av de mest anerkjente unge designere i landet.

Nå i det tredje tiåret er DUO et bredt anerkjent merke i Japans fiskeindustri, et land som stort sett blir sett på som en leverandør av kvalitetsvarer.

DUOs sjefsdesigner og nåværende administrerende direktør, Masahiro Adachi er kjent for å holde seg tro mot  grunnleggende ytelse og har også et verdensomspennende rykte for å produsere praktfulle wobblere der enkel skjønnhet kombineres med enestående ytelse.

Jaktia ble kjent med DUO wobblere gjennom vår leverandør, Pikewallis Friluftsliv. Salget av DUO wobblere øker markant fra år til år, etter hvert som flere og flere fiskere lar seg friste til å prøve disse fantastiske wobblerene. 

Gå til WOBBLERE for å se hele utvalget av wobblere på jaktia.no