Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Deeper Smart Sonar Pro

Produktnummer: elb110984

Deeper Smart Sonar Pro WIFI er et kastbart, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne ut hvor fisken står. Finn fisken, bruk din smarttelefon. Ekkolodd for iOS og Android. Alt du trenger er å koble deg opp med smarttelefon eller nettbrett. Selve Deeper-enheten er 6,5 cm i diameter og kontakten opprettholdes ved hjelp av WIFI.
Deeper Smart Sonar Pro har Dual Beam Sensor, to stråler, med frekvensene 90kHZ (15°) og 290kHz (55°). Brukstid på batteriet ca. 5,5t. Enheten brukes både i ferskvann og saltvann med maks dyp på 80 meter og har en rekkevidde på opptil 100 meter. Høy nøyaktighet på sonaren avslører de fleste fisketyper krystallklart. Deeper har sensorer som viser nøyaktig temperatur og viser statistikk på fangst ifht. temperatur. Deeper kastes ut med fiskestang eller tauverk, eller monteres med Deeper Flexible Arm.
Appen er gratis og her finner du flere moduser samt isfiske-funksjon. I tillegg finner du en rekke andre alternativer og funksjoner som f.eks. huggtabell, kamera, værmelding og gratis nedlastbare kart.
Pakningen inneholder:
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Deeper
Leverandør Normark Norway
Leverandørens Varenummer 110984