Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Deeper Smart Sonar Chirp+

Produktnummer: elb122389

Deeper Smart Sonar Chirp+ er et kastbart, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne ut hvor fisken står. Finn fisken, bruk din smarttelefon. Ekkolodd for iOS og Android. Alt du trenger er å koble deg opp med smarttelefon eller nettbrett. Selve Deeper-enheten er 6,5 cm i diameter og kontakten opprettholdes ved hjelp av WIFI. Chirp+ har også innebygget GPS.
Opprinnelig ble den kraftige Chirp-teknologien utviklet av US Navy, og den har vært tilgjengelig for båtfiskere i årevis. Nå er den også tilgjengelig for vanlige sportsfiskere.
Hva er Chirp? En tradisjonell sonar sender ut en enkelt frekvenspuls om gangen. En CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse) sonar sender ut en kontinuerlig strøm av frekvenser, alt fra lav til høy og på grunn av dette er sonaravlesningene mye klarere og har en høyere oppløsning enn på tradisjonelle sonarer.
Hvorfor Chirp? Skarpheten og den ekstreme nøyaktigheten i Chirp, kombinert med Deeper App, gir deg den informasjonen du trenger for å fange mer, raskere og bedre.
- Utrolig nøyaktighetsgrad. Med en målseparasjon på 1cm, vil du enkelt kunne finne fisk selv når de er blandet med stimer av småfisk. Se til og med det minste agn ved vertikal jigging.
- Ekstrem dybdepresisjon. Med CHIRP er rusk i vannet og støy minimalisert, slik at du kan forvente nøyaktige sonaravlesninger i svært grunt vann og finne fisk så nær som 15cm fra vannoverflaten. I dypet vil du kunne skille fisk på bunnen ned til 100m.
- Tre frekvenser for allsidighet. Oppdag fiskens standplasser raskere med de brede strålene eller finn fisken gjennom isfiskehullet med en 7° smal stråle.
Hvorfor Deeper? Vi er pionerer i kastbar Smart Sonar teknologi. Etter vår første Smart Sonar utgitt i 2013 har vi bare sett fremover og oppover, og vi utfordrer oss selv stadig for å bli enda bedre. Våre sonarer har overlegen kvalitet, og er designet og produsert i Europa. Med 24/7 kundeservice kommer våre kunder alltid først.
- Innebygd GPS. Lag innsjøkart fra land, fra kajakken din eller mens du er ute på isen. Kartene dine lagres automatisk til Deeper Lakebook, din personlige fiskejournal.
- Veldig Kraftig. Skanner ned til 100m med nøyaktighet og presisjon. Den genererer sitt eget Wi-Fi-signal ut til 100m med en solid og trygg tilkobling.
- Allsidig. 4 fiskemodus for forskjellige typer fiske. Bruk båtmodus, kastemodus fra land, og til og med isfiske med sin tradisjonelle flashermodus. Fisk om sommeren eller vinteren. En sonar passer alle typer fiske.
- Lett og bærbar. Trådløs, liten og lett. Passer i et fiskeskrin og til og med i lommen.
- Rask lading. 80% på 45 minutter, 100% på 75 minutter. Du kommer raskt i gang med fisket.
- Kun kvalitet. Laget i svært slitesterk ABS-plast med titaninnsatser og silikonpakning, er den ikke bare vanntett, men også værbestandig i temperaturer ned til -20 ° C.
- Deeper Lakebook. Hver sonar skanning og undervannskart du lager med Deeper CHIRP+, og hvert veipunkt du markerer ved hjelp av Deeper App, legger seg i Deeper Lakebook. maps.deepersonar.com
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Deeper
Leverandør Normark Norway
Leverandørens Varenummer 122389