Til toppen

Daiwa Luvias Haspel 4-delt

Produktnummer: dai217572-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Fantastisk smekre premiumstenger for ørret og sjø-ørretfiske | 4-delt modell

4-delt modell av i den meget populære Luvias serien. De 2-delte modellene som kom i 2021 ble fort favoritten til en rekke ørret og sjø-ørretfiskere - velbalanserte premiumstenger som er designet for høyeste krav.

SVF Nanoplus karbonfiberemne er ekstremt lett og med sterk ryggrad. X45 karbonfiberkonstruksjon reduserer vridning av emnet betydelig under kasting og muliggjør derfor veldig presise kast. Stangholkene er av Daiwas’ V-joint spigot holk konsept som gir en jevn tapering og optimal bøyningskurve. Stangholkene er en av de viktigste kompnentene til at denne stangserien faktisk kunne produseres i 4-delte stenger, for det skal godt gjøres å kjenne at man faktisk fisker med en 4-delt stang. I tillegg er de nye Luvias-stengene et ekte blikkfang og kombinerer klassisk design med moderne stangbygge-teknologi.

Aksjonen passer perfekt til ørret og sjø-ørret fiske. En klassisk noe dypere aksjon men med skikkelig «snært» som gir stengene fantastiske kastegenskaper. Grunnet moderne materiale og en høymoderne stangkonstruksjon så har også stengene en overaskende god topp sensitivitet og respons som gjør at denne stangserien virkelig skiller seg ut og er en fryd å fiske med.


  • SVF Nanoplus karbonfiber stangemner
  • Fuji SiC K-stangringer
  • V-Joint spigot holker
  • X45 Karbonfiber konstruksjon
  • Fuji TVS snellefeste
  • AAA full-kork håndtak
     
Les mer +

Daiwa Luvias Spin

Fantastisk smekre premiumstenger for ørret og sjø-ørretfiske 
dai216210-M

Daiwa Luvias Trigger

Fantastisk smekre premiumstenger for ørret og sjø-ørretfiske 
dai216211-M