Til toppen

Daiwa Blazon Haspel

Produktnummer: dai217389-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Spesialmodell fra Daiwa Japan med ekstreme egenskaper

Daiwa Blazon er i utgangspunktet en JDM modell (Japanese domestic model), men vi har vert så heldige å få inn et utvalg av disse fantastiske stengene i modeller som skal passe perfekt for utvalgte metoder etter abbor, gjørs og ørret.

  • High-Density HVF Karbon – Blazon er utviklet med HVF karbon som inneholder minimalt med harpiks (bindematerial som gjør stengene tyngre og mindre responsive). En høyere karbontetthet / renhet medfører lavere vekt, sterke klinge, bedre følsomhet og respons.
  • X-Braiding – For å ytterligere forsterkning så har stengene kryssvevd karbontape. Denne teknologien stabiliserer stangemnene og reduserer drastisk risikoen for vridning, noe som medfører større presisjon i kast samt at stanga har en mer direkte retningsbestemt kraft under kjøring av fisk.
  • Monocoque bakstykke – Istedenfor EVA eller kork, så er bakstykket produsert i et sømløst stykke karbon. Dette utgjør en merkbar vektbesparing som man normalt sett kun finner i stenger hvor det ikke eksisterer et bakstykke med utvidet profil. Med med et MQ bakstykke så oppnår man både vektbesparingen samtidig som man får et utvidet bakstykke som hviler behagelig oppunder underarmen under aktivt fiske.
  • AirSensor snellefeste – «slim-fit» snellefeste som inneholder karbonfiber. Dette medfører en merkbar vektreduksjon samt et snellefeste med minimal svikt.

Haspelstangserien kommer i følgende modeller:

 
Model Stanglengde Antall deler Transportlengde Vekt stang Power Kastevekt Karbonrenhet
S67ML-2 201cm 2 104cm 96g ML 1.8-11g 88%
S68MH-2 203cm 2 105cm 108g MH 3.5-21g 89%

 

Les mer +

Daiwa Blazon Trigger

Spesialmodell fra Daiwa Japan med ekstreme egenskaper
dai217392-M